Bestel kaartjes

Apenheul

Apeldoorn
Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313HK Apeldoorn

Stel je eens voor... jouw event midden in een natuurpark met honderden apen... Het kan bij de Apenheul in Apeldoorn! Je bezorgt je bezoekers een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. 

De setting is natuurlijk heel erg uniek, maar ook de faciliteiten spreken tot de verbeelding. Verspreid over het park biedt Apenheul verschillende congres- en vergaderlocaties voor groepen van 10 tot 900 personen. Alle voorzieningen zijn aanwezig om jouw seminar, vergadering, training of workshop tot een succes te maken. 

Duurzame congreslocatie de St@art heeft een groot auditorium met state of the art audiovisuele middelen. Het gebouw beschikt daarnaast over diverse vergaderruimtes en een groot terras. Of maak gebruik van de sfeervolle Kambizuri tenten, met uitzicht op het gorilla-eiland. Deze tenten zijn van alle gemakken voorzien.

Je kunt de Apenheul ook workshops, trainingen en lezingen laten verzorgen. Anders dan anders, vanuit een biologische kijk op sociaal gedrag en altijd met een vrolijke knipoog. Dineren met uitzicht op de gorilla's, een workshop menselijk gedrag bij de chimpansees of een groot congres in het auditorium, het kan allemaal bij de Apenheul. Het is zelfs een officiële trouwlocatie. 

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Apenheul

  Vakantie Veilingen
  Doe een bod bij Vakantie Veilingen en probeer tickets voor de beste prijs te krijgen. Let goed op de voorwaarden en bijkomende kosten.
  Bieden vanaf € 1,00 per persoon

  Reviews van Apenheul

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.