Apenheul

Apeldoorn

Verras je gasten op deze unieke locatie middenin de natuur, met honderden apen op loopafstand!

Apen als inspiratiebron

Van apen valt veel te leren als het gaat om leiderschap, zakelijke relaties of communicatie. Wat kun je van apen leren als het gaat om gezonde voeding? Of ons eigen sociale gedrag? Ook heeft Apenheul als duurzame organisatie een inspirerend verhaal te vertellen. De gepassioneerde experts van Apenheul zetten hun kennis en ervaring graag in tijdens jouw event! Bijvoorbeeld door een welkomstwoord of een lezing te verzorgen die aansluit bij jouw organisatie of dag.

Verschillende unieke locaties

Duurzame congreslocatie De St@art, aan de rand van Apenheul, heeft een auditorium, voor ruim 300 gasten, voorzien van de beste audiovisuele middelen. Het gebouw beschikt daarnaast over diverse vergaderruimtes en een groot terras. Middenin Apenheul vind je de sfeervolle Kambizuri lodges met uitzicht op het grootste gorilla-eiland ter wereld. Een bijzondere locatie voor maximaal 250 gasten.

Maatwerk programma

Wij maken elk evenement of congres uniek door er een persoonlijke én inhoudelijke invulling aan te geven. Dineren met uitzicht op de gorilla's, een training sociaal gedrag bij de bonobo’s of een groot congres in het auditorium, het kan allemaal bij Apenheul!

Google Maps

Adres

Apenheul
J.C. Wilslaan
7313HK Apeldoorn

Uitjes in de buurt

Terschelling Oosterend
Puur TerschellingPuur Terschelling
Lattrop-Breklenkamp
SterrenkubusSterrenkubus
Nieuw Milligen
Landal Rabbit HillLandal Rabbit Hill
Bloemendaal aan Zee
Camping De LakensCamping De Lakens
Op meerdere locaties
Van Der Valk HotelVan Der Valk Hotel

Reviews van Apenheul

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.