Verfijn je zoekopdracht

Provincie:
Eigenschappen:
Categorieen:
Totaal 45 uitjes gevonden
Roermond
Groepsprogramma met spelelement waarin alles draait om het Roermondse dialect.
Oldenzaal
Op het Hulsbeek in Oldenzaal vind je de grootste outdoor paintball locatie van Twente.
Weesp
Daag familie of vrienden uit tijdens dit toegankelijke teambuilding programma dat bestaat uit 6 spelrondes met verschillende activiteiten die je zelf kiest.
De Cocksdorp - Texel
Bij de Krim Texel vindt je naast de diverse restaurants, het zwembad, de gamehal en het indoor kindersleepparadijs ook de leukste bowlingbaan van Texel.
Wellerlooi
Knuffelen met een lief konijntje, eenden voeren bij de natuurvijver of lekker spelen op de speelweide. Voor kinderen is kinderboerderij De Loi een waar speelparadijs!
Apeldoorn
Street Jump is het leukste en stoerste indoor trampolinepark van Nederland. Er zijn wel 10 verschillende area’s én andere leuke activiteiten.
Kraggenburg
Speel- en Doepark De Voorst biedt ruim 5000 m2 speelplezier voor de hele familie. Voor kinderen tot 12 jaar is er een skelterbaan, klim- en klautertoren, kabelbaan en nog veel meer!
Eibergen
Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge. Wij bieden mogelijkheden voor buitenspelen en binnen spelen! J
Oldenzaal
Airsoft Warriors organiseert airsoft activiteiten voor sport spelers (skirms) maar ook voor groepen recreanten, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.
Weesp
Met de hele familie op ontdekkingstocht over het mooie terrein van Fort Uitermeer met deze leuke familie speurtocht. Vind alle foto's voor het juiste codewoord!