Christoffelhoeve

Elsendorp
Dag- en verblijfsrecreatie Christoffelhoeve
Zeelandsedijk 35
5424 TL Elsendorp

Blote voeten wandeling
Een dagje wandelen op blote voeten? Dit kan op het Blotevoetenpad bij de Christoffelhoeve in Elsendorp (Noord-Brabant). Een spannende unieke natuurlijke beleving op blote voeten op het Brabants platteland.

Boerengolf
De snelst groeiende buitensport! Er zijn diverse velden voor 9 tot en met 18 holes. Er zijn ook aangepaste parcours voor ouderen en kinderen met beperking.

Voetgolf
Een combinatie van voetbal en golven. Een hilarisch teamspel met mini goals. Alle velden, weilanden en zandstranden rondom Christoffelhoeve kunnen gebruikt worden. Welk team haalt de meeste goals. Geschikt voor alle leeftijden.

Klootschieten
Wie kent de bekende balsport waar de speler de bal (de kloot) onderhands moet gooien niet. Geschikt voor alle leeftijden.

Christoffelhoeve Speeltuin Brabant
Met veel groen, leuke toestellen en veel speelplezier op de airtrampoline. Voor de ouders of begeleiders is er een goed overzicht vanaf het terras. Ideaal voor kinderfeestjes, teamuitje of familiedag.

Overige activiteiten
Of wat dacht je van schilderen? Om het makkelijk te maken kan je gebruik maken van voorbeelden, maar je mag natuurlijk ook je eigen ontwerp schilderen. Of wat dacht je een unieke en bijzondere overnachting in één van onze trekkershutten. Verder kan je wandelen, fietsen in de prachtige omgeving.

Bezoek de website >>

Google Maps
Christoffelhoeve
Kinderen klimmen Christoffelhoeve
Kinderen wandelen Elsendorp
Deelnemers boerengolf
Boerderij Elsendorp
Huisjes Christoffelhoeve

  Reviews van Christoffelhoeve

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt