The Pinball Experience

Alkmaar

Flipperen is een eenvoudig, maar super spannend spelletje. Een stalen kogel die ronddanst op een speelveld vol met obstakels en schoten die spotten met de wetten van de zwaartekracht testen je reflexen tot het uiterste!

Alleen, de flipperkast is zo goed als verdwenen uit het straatbeeld, waar vind je ze nog? Bij Pinside Pinball HQ, waar onze ‘Pinball Experience’ garant staat voor 2 uur speelplezier op meer dan 30 verschillende flipperkasten uit de afgelopen 30 jaar.

Flipperen spreekt zowel mannen als vrouwen aan en is daardoor zeer geschikt voor een gevarieerd gezelschap. Jongere bezoekers worden vooral getrokken door het competitieve element, terwijl wat oudere bezoekers vaak mooie herinneringen koesteren aan een bepaald model flipperkast. Het is bovenal een unieke ervaring waarbij een ieder actief mee kan doen, iets wat door onze bezoekers als zeer prettig wordt ervaren.

Een bezoek aan ‘The Pinball Experience’ staat garant voor 2 uur speelplezier op flipperkasten met uiteenlopende thema’s. Een vast onderdeel is een spannende wedstrijd. Hierbij worden spelers willekeurig aan elkaar gekoppeld om op verschillende flipperkasten de strijd met elkaar aan te gaan. Uiteraard is er tussendoor voldoende tijd om gezellig bij te praten, wat te drinken aan de bar en verschillende strategieën te bespreken.

Kortom, een bezoekje aan ‘The Pinball Experience’ brengt de echte Pinball Wizard in je naar boven!

Google Maps

Adres

The Pinball Experience
Hazenkoog 35-f
1822BS Alkmaar

Uitjes in de buurt

Reviews van The Pinball Experience

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.