Rondleiding de Kuip

Rotterdam

Boek nu een anderhalf uur durende belevenis in het mooiste stadion van Nederland en luister naar de schitterende verhalen en persoonlijke anekdotes van onze gidsen over de historie van het stadion en de club.

Rondleiding
Tijdens een Feyenoord Rondleiding in De Kuip bezoek je de unieke plekken van het stadion zoals onder andere de beschilderde spelerstunnel en het ereterras.

Hierbij bezoekt u ook het Feyenoord Museum, hét museum van Feyenoord en De Kuip. Laat u tijdens een Rondleiding inspireren door onze gidsen met de échte Feyenoord verhalen en de geschiedenis van De Kuip.

Voor de instap rondleiding hoeft u niet te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen i.v.m. beschikbaarheid. De instap rondleidingen vinden van woensdag tot en met zaterdag plaats. Bij deze rondleidingen word je wel ingedeeld bij andere mensen.

Google Maps

Adres

De Kuip
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Rondleiding de Kuip

21 July 2017

Super leuk ! Echt een 10/10 !

Ivar

18 July 2019

Super leuke rondleiding gehad van een ervaren gids! De cliënten hebben erg genoten! Hier zullen zij nog heel lang over praten! Ook super vriendelijke medewerkers. Alles verliep erg soepel. Er word leuk ingespeeld op het niveau van de cliënt en je voelt je dan ook welkom. Dit is zeker aan te raden voor iedereen!

Saar

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.