Bestel kaartjes

Het Maritiem Museum

Rotterdam
Maritiem Museum Rotterdam
Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam

Het Maritiem Museum presenteert uiteenlopende (wissel)tentoonstellingen voor een breed publiek en is mede door een vol evenementenprogramma een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Museumschip 'Buffel'
De multimediale havenpresentatie 'MainPort Live' brengt met beeld, geluid en real-time navigatie het ritme van de Rotterdamse haven terug in de stad en op Museumschip 'Buffel', één van de vooraanstaande attracties van het museum, wanen bezoekers zich terug in de tijd dat het schip nog dienst deed als kustwacht- en opleidingsschip van de Koninklijke Marine. Het schip is volledig vernieuwd en na een grondige renovatie weer in haar oorspronkelijke staat gebracht.

Tentoonstellingen
Bij de kinder-doe tentoonstelling 'Professor Plons' leren kinderen van 4 tot 12 jaar spelenderwijs over schepen en de Rotterdamse haven.

De tentoonstelling 'Geen zee te hoog - Onze maritieme geschiedenis in beeld' laat op zijn beurt zien hoe de scheepvaart de grondslag legde voor onze cultuur, rijkelijk geïllustreerd door de pareltjes uit de eeuwenoude collectie van het museum.

Meer informatie
Het Maritiem Museum ligt midden in het historisch maritiem museumkwartier van Rotterdam, beschikt over een unieke historische bibliotheek, een museumwinkel en een gastvrij café. Kijk op onze website voor een actueel overzicht van de tentoonstellingen en evenementen.

Bezoek de website >>

Google Maps
kinderen in een museum
op de boot vlak naast het museum
historische kunst
aan boord

  Kaartjes met korting voor Het Maritiem Museum

  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 10,00 per persoon
  Tours Tickets
  Tours & Tickets heeft ruim 35 jaar ervaring als flexibele touroperator. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en leveren een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten.
  Ticket vanaf € 16,50 per persoon

  Reviews van Het Maritiem Museum

  30 June 2015

  Ik geef het een 6.

  Tijmen W
  Tijmen W

  10 January 2013

  Origineel museum met verrassende tentoonstelling, goed ingespeeld op zowel modern als verleden. Superleuk voor kinderen, vooral op het dak waar je met allerlei watervoorwerpen mag spelen (proffesor plons!)

  Saskia
  Saskia

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden