Dinner in the Sky

Wateringen

Stelt u zich eens voor: een prachtig gedekte tafel waar een chefkok culinaire hoogstandjes bereid voor de ogen van 22 personen, begeleid met een overheerlijk wijnarrangement en dit alles op 50 meter hoogte.

Geniet van een compleet verzorgd diner en een adembenemend uitzicht. Romantisch dineren met uw partner, een personeelsuitje, een incentive of uw relaties in de watten leggen, er is altijd wel een reden te verzinnen om aan dit spektakel deel te nemen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een High Wine, High Tea, High Beer, lunch of andere gewenste vormen en dat alles op grote hoogte.

Dinner in the Sky is uitermate geschikt als marketing tool voor bedrijven. Volledige branding, exclusiviteit en een persiteit aan maatwerk concepten. Vergadering in the Sky, training in the Sky, introductie in the Sky, concert in the Sky, wij denken graag met u mee voor een passende invulling.

Dinner in the Sky ging 10 jaar geleden in België voor het eerst de lucht in. Inmiddels is het concept actief in meer dan 59 landen. Natuurlijk in Europese landen maar ook in Australië, India, Dubai, Brazilië, Canada, Japan, Colombia en vele andere. Bij Dinner in the Sky is the sky not the limit.

De beste gastronomische koks zorgen keer op keer voor een onvergetelijke culinaire ervaring. De vele andere mogelijkheden 'in the Sky' zijn uitermate geschikt voor zakelijke doeleinde.

Google Maps

Adres

Dinner in the Sky
Westlandseweg 10
2291PG Wateringen

Uitjes in de buurt

Reviews van Dinner in the Sky

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.