IJsboerderij Middelbroeck

Meerkerk

Op het terras kun je even lekker de benen strekken en genieten van dit overheerlijke ijs of van een ijscoupe met alles erop en eraan. De boerderij ligt aan de "Lek en Linge route" en de "Ooievaarsroute". Veel fietsers lassen bij de boerderij een verfrissende pauze in.

Uitgebreid assortiment ijs
Het assortiment bestaat uit diverse soorten room-, sorbet-, yoghurt- en kwarkijs. Op de boerderij maken ze meer dan 200 verschillende smaken, waaronder diverse exclusieve specialiteiten. Op verzoek kan er ook ijs geleverd worden geheel volgens eigen smaak. Al het door de boerderij vervaardigde ijs voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en wordt ook geproduceerd conform alle wettelijke voorschriften.

Excursie
Je kunt bij de boerderij terecht voor een groepsexcursie ijsbereiding. Dit is erg leuk voor groepen en verenigingen. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen ze van alles over de boerderij en natuurlijk over het boerenijs. Na een kijkje op het bedrijf wordt er gezamenlijk genoten van een overheerlijk ambachtelijk bereid boerenijsje. Een excursie is mogelijk van maandag t/m zaterdag voor groepen vanaf 10 tot 90 personen.

Boerderijwinkel
Degene die het leuk vinden kunnen een bezoek brengen aan de boerderijwinkel. Het bedrijf is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig.

Google Maps

Adres

IJsboerderij Middelbroeck
Broekseweg 17-A
4231 VC Meerkerk

Uitjes in de buurt

Rotterdam
De BerenbootDe Berenboot
Staverden (gem.Ermelo)
Bestel tickets met 10% uitjes korting
BierproeverijBierproeverij
Lelystad
HeemtuimHeemtuim

Reviews van IJsboerderij Middelbroeck

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.