Gasterij de Elzentuin

Oud-Beijerland
Gasterij de Elzentuin
Ruisscheweg 1
3262 BK Oud-Beijerland

Op het Zuid-Hollandse eiland Hoekse Waard kan je heerlijk genieten van een ontspannende wandeling door de Elzentuin. In 1996 is men begonnen om de ruim 20.000 m² grote oppervlakte stap voor stap in te richten naar eigen inzichten en karakter. Het is een landschap met een geheel eigen gezicht.

High Tea

Gasterij de Elzentuin leent zich uitermate goed voor diverse gelegenheden. Zoals een typisch Engelse gewoonte waarbij je van heerlijke lekkernijen gaat genieten en natuurlijk krijg je in de Elzentuin de High Tea uitgeserveerd op de traditionele etagère. De producten van de High Tea worden met uiterste zorgvuldigheid geselecteerd en zijn van de beste kwaliteit. Bij alle High Tea variaties krijg je een uitgebreid assortiment aan verse producten en diverse theesoorten geserveerd.

Picknicken
Picknicken is altijd weer een heerlijke beleving voor jong en oud! Spannend verscholen in de tuin vind je de speciale picknickplek waar je met familie, vrienden of collega's kunt gaan neerstrijken. De Picknicks zijn volledig verzorgd inclusief bestek, borden en glazen. De gevulde manden zijn af te halen in de Tea Room na reservering.

Bezoek de website >>

Google Maps
Gasterij de Elzentuin
Locatie
Bij op bloem

  Reviews van Gasterij de Elzentuin

  7 June 2014

  Geweldige lokatie, geweldige bediening en geweldig eten. We hebben gebruik gemaakt van het terras met uitzicht op de prachtige tuin. Genoten van een heerlijk verfijnde notensalade en fetasalade met heerlijke verse kruiden. Wat een goede combinatie. Een genot qua smaak en geur. Dit geldt ook voor de theesoorten. Enige minpunt was dat er vooraf bij de koffie en thee geen koekje zat. Jammer. Voor de rest alleen maar 10'en. Wij komen zeker snel terug!

  Anneke H
  Anneke H

  27 April 2014

  Op 26-04-2014 te gast geweest i.v.m. een vrijgezellenfeestje. We werden (15.00 uur) niet ontvangen, maar moesten onze eigen weg maar vinden. Doodse stilte. Geen gezellige muziek. Niet echt frisse toiletten. Ondanks (2x) afspraken was er niets geregeld voor 1 persoon diabetes. En uiteindelijk een hoge prijs voor een middelmatige kwaliteit. Jammer. Enige moeite van de uitbaters had het wel leuk kunnen zijn. Geen Elzentuin meer voor ons.

  J. v
  J. v

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden