Resultaat: 11 uitje(s)
Rotterdam
Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen is een reis door de geschiedenis van de kunst. Nederlandse en Europese topstukken geven een overzicht van de vroegemiddeleeuwen tot de 21ste eeuw.
Beuningen
Luxe en comfort! Dat is waar je aan denkt bij Bioscoop van Heemstrabaan. De bioscoop heeft twee gezellige, overzichtelijke zalen met 80 en 120 stoelen. De techniek is absoluut state of the art. Je krijgt hier persoonlijke aandacht. Met een druk op de knop op het tafeltje met soft branded schemerlampje roep je de bedieing die graag alle denkbare dranken, snacks en versnaperingen serveert.
Beuningen
Een complete verwenmiddag met diverse lichaamsbehandelingen op niveau in een fijne en sfeervolle omgeving met een luxe lunch.
Afstand van 53.1km
Beuningen
Deze gevarieerde route neemt je vanaf het plaatsje Beuningen mee door het Land van Maas en Waal. Je fietst lekker langs het water, proeft de sfeer van gezellige steden en dorpjes en maakt kennis met de...
Afstand van 10km
Beuningen
In Beuningen wandel je langs een aantal bijzondere gebouwen. Zoals De Haag, een korenmolen uit 1704. Aan de Wilhelminastraat zie je het vijftiende-eeuwse Torentje van Blanckenburgh, een restant van een...
Afstand van 47.5km
Beuningen
Het Land van Maas en Waal werd niet voor niets bezongen door Boudewijn de Groot in zijn klassieker uit 1967. Stap op het zadel en kom de charme en historie van deze prachtige regio zelf ervaren.
Afstand van 67.6km
Beuningen
Het Land van Maas en Waal is een stukje oer-Holland vol polders, uiterwaarden en natuurlijk de twee prachtige rivieren. Deze route neemt je mee langs de oevers van de Maas en de Waal en je fietst ook...
Afstand van 42.2km
Afferden
Deze route neemt je mee door een deel van het Gelderse Rivierengebied. Je rijdt een rondje dat je langs de Waal en door leuke dorpjes als Beuningen en Bergharen brengt.
Afstand van 11.2km
Rotterdam
Deze route neemt je mee langs een aantal iconen uit het Rotterdamse stadsgezicht. Tussendoor geniet je van het gezellige en bruisende Rotterdam. Als eerste loop je langs de Oude Haven. Je...
Afstand van 62.7km
Zevenhuizen
Rondom Rotterdam vind je tal van grote en kleine rivieren en meren waar prachtige fietspaadjes langs leiden. Zo rijd je haast ongemerkt het centrum in en uit, een belevenis! Bij het startpunt van...
Afstand van 48.2km
Ooij
In Nijmegen fiets je o.a. langs de iconische Waalkade. Rondom de stad vind je volop afwisseling: van het waterrijke laagland in de Gelderse Poort tot de bosrijke hellingen bij Berg en Dal.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!