Zevenhuizen

Zevenhuizen
Route.nl

Zevenhuizen

Rondom Rotterdam vind je tal van grote en kleine rivieren en meren waar prachtige fietspaadjes langs leiden. Zo rijd je haast ongemerkt het centrum in en uit, een belevenis!

De Rotte
Bij het startpunt van vandaag kom je meteen in vakantiestemming: het eiland Lake7 / Beachclub7 ligt prachtig aan de Zevenhuizerplas. Na een kopje koffie op het terras met uitzicht over het water ga je op pad. Je rijdt eerst een heel eind langs de Rotte, de veenrivier waaraan Rotterdam zijn naam heeft te danken. Langs dit meanderende riviertje is het heerlijk rustig fietsen. Voor je het weet zit je midden in het centrum!

Rotterdam
Vanuit de verte zie je de Euromast al staan: met zijn 185 meter hoge top is dit de hoogste uitkijktoren van Nederland. Je rijdt vlak langs Museum Boijmans Van Beuningen, leuk om even af te stappen. Hoe verder je naar het oosten fietst, hoe landelijker Rotterdam wordt. De Nessedijk leidt je vlak langs de Nieuwe Maas, langs oude boerderijen. De IJssel en de Rottemeren brengen je terug bij af. Wat kun je hier prachtig langs het water fietsen!

Bezoek de website >>

Route Zuid-Holland

    Reviews van Zevenhuizen

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden