Bestel kaartjes

Moordspelen op maat

Op jouw locatie

BLACK FRIDAY DEAL

 

Alléén vandaag (26 november) krijg je 15% korting op alle moordspellen met de unieke kortingscode.

 

Wat moet je doen?

1) Gebruik de kortingscode BF261121 in het betaalsysteem hieronder voor 15% korting.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doel van het moordspel:
Het doel van het moordspel is het vinden van de moordenaar onder de aanwezige spelers. In drie speelrondes kom je steeds meer te weten over de moord. Door elkaar te verhoren, sporen te analyseren en clues op te vragen worden raadsels opgelost en wordt het mysterie uiteindelijk ontrafeld.

Hoe speel je een moordspel?
Iedere speler krijgt een persoonlijk moorddossier. In het moorddossier staat informatie over de te spelen personages, het slachtoffer, vragen en verklaringen voor verhoor en een plattegrond van plaatst delict met sporen.

Tijdens het moordspel gebruik je een app om antwoorden in te voeren, clues op te vragen en punten bij te houden. Je ontvangt per speelronde video uitleg.

Moordspel Vakantiepark:

Speel moordspel Vakantiepark Bon Biní! Op een hilarische wijze worden in dit moordspel herkenbare situaties uitvergroot: van geluidsoverlast tot het delen van sanitaire voorzieningen. Alle personages ergeren zich op de één of andere manier aan Eddy Tokkie: een kleurrijk persoon met bijzondere gewoontes.

Zo woont Eddy van maart tot en met oktober in een stacaravan, houdt hij van het Nederlandstalige lied, drinkt hij graag een Heineken en loopt hij alle dagen in een trainingspak en badslippers. Ja, Eddy is een markant figuur op Vakantiepark Bon Biní.

Op een ochtend is het ongebruikelijk rustig rondom de stacaravan van Eddy. Na inspectie van de parkopzichter, blijkt Eddy dood in zijn stacaravan te liggen. Vermoedelijk is hij doodgeschoten. De politie wordt snel ter plaatse geroepen, doet sporenonderzoek en verhoort alle betrokken vakantiegasten. Wie ó wie heeft Eddy vermoord?

Moordspel Familieweekend:

In moordspel Familieweekend wordt mevrouw Edith de Jong vermoord. Een 76 jarige dame, die haar familie bijeengeroepen heeft voor een belangrijke mededeling. Wat de mededeling is weet niemand.

Natuurlijk wordt er door de familieleden heftig gespeculeerd: gaat het om geld, om haar gezondheid of toch de verdeling van de erfenis?

Tijdens het diner neemt de spanning toe, oude familievetes worden aangehaald. Wat leidt tot heftige discussies. Sommige familieleden kunnen het niet langer aanhoren en verlaten de tafel. Gelukkig blijft het de rest van de avond rustig, tot klokslag twaalf.

Een krakende deur, een gegil ……En plots daar ligt oma dood in haar bed met een nagelvijl in haar nek. Wie ó wie is de slaapkamer van oma binnen gedrongen en heeft haar in koelen bloede vermoord?

Moordspel Foxy Lady:
Champagne, cocktails, ruisende jurken, prachtige shows en klinkende namen: nachtclub de 'Foxy Lady' is het paradijs voor extravagante drag queens en hun vrienden en vriendinnen.

Vanuit het hele land komen er ieder weekend honderden mensen naar de club. Op het zachte pluche, onder de kristallen kroonluchters, kijken ze hun ogen uit, worden ze zelf bekeken en klokken ze voor een paar honderd euro aan felgekleurde drankjes naar binnen.

De 'Foxy Lady' heeft een naam hoog te houden als meest exquise drag club van het land. Daarom nodigt de eigenaar vaak de roddelpers uit voor shows, feestjes en wedstrijden. Altijd goed voor wat extra aanloop.

Moordspel Cafe de Nacht:
Café de Nacht is een buurtcafé met de sfeer van Hollandse gezelligheid. Donkere eiken meubels, bloedrode velours gordijnen en spreuken van porselein aan de muur.

Stamgasten bespreken daar de laatste roddels en ontwikkelingen. Iedereen is rap van tong. Geen onderwerp blijft onbesproken als het bier rijkelijk heeft gevloeid. Nieuwe gasten worden gescreend en gekeurd. Iedereen denkt elkaar te kennen, totdat de kroegbaas wordt vermoord.

Moordspel After Dinner:
Het hebben en behouden van een driesterrenrestaurant vraagt een topprestatie van eigenaar D. Tevreden en zijn medewerkers. De druk is hoog om aan alle verwachtingen te voldoen. Fouten op dit niveau zijn ongeoorloofd en funest voor de reputatie van restaurant 'Tour de Blanc'.

Om tot een topprestatie te komen, heeft restaurant 'Tour de Blanc' een selecte groep leveranciers die het restaurant dagelijks bevoorraden met verse producten. De heer D. Tevreden heeft een zeer verfijnde smaak. Hij weet de beste kruiden en specerijen te combineren tot de heerlijkste gerechten.

Om het succes van het restaurant te vieren, houdt restaurant 'Tour de Blanc' een diner voor familie, vrienden en leveranciers. Het diner verloopt naar wens, alle gangen worden tijdig uitgeserveerd. Na het diner ontstaat er wat ophef over de wijn, maar dat weet de heer D. Tevreden snel op te lossen. Later wordt hij dood gevonden in de lobby.
Is zijn topprestatie hem fataal geworden?

Moordspel Blauw Bloed:
Na het overlijden van baron Von Rozenburg woont barones Sophia Alexandra von Rozenburg alleen op landgoed de Eikenhorst. Ondanks haar hoge leeftijd heeft de barones een sociaal en actief leven. Zo bekleedt de barones een aantal bestuurlijke functies en is ze zeer bedreven in het schilderen.

Naast haar vaste bediendes, die dagelijks voor haar zorgen, heeft de barones twee trouwe vrienden die haar regelmatig bezoeken. De barones heeft één zoon, twee dochters en twee kleinkinderen.

Als de barones besluit om een banket te organiseren, lijkt alles in vrede en in harmonie te verlopen. Tot de volgende ochtend, als de schoonmaakster het levenloze lichaam van de barones ontdekt in de bibliotheek.

Moordspel The End:
De rode loper ligt uit, de camera’s zijn afgesteld en de spotlights staan aan. Ieder moment kunnen de hoofdrolspelers arriveren. Gespannen wachten fans en journalisten achter de dranghekken. Een limousine komt voorgereden met de eerste acteurs en actrices. Lachend en zwaaiend stappen ze het theater binnen, niet wetend wat de avond brengen zal.

Na lang wachten is ze er: de ster van de avond, hoofdrolspeelster Jasmina Jansen. Na een aantal kleine bijrollen en goede recensies, schittert ze nu op het witte doek. Een verfilming van het succesvolle boek ‘Couscous met aardbeien’ biedt goede verwachtingen voor de toekomst. Iedereen is dan ook zeer gespannen.

Na de film is er een afterparty waar de gasten opgezweept worden met muziek, drank en hapjes. Plots klinkt er een gil boven het geluid uit. De muziek valt uit, iedereen staat stil. Het is Jasmina, ze is, ze is ingestort. Wat is er gebeurd, iemand moet toch wat hebben gezien?

Uniek aan onze moordspelen:
* Ze zijn op maat gemaakt
* Ieder moorddossier is geïllustreerd met plattegronden, sporen en getuigenverklaringen
* Vanaf 6 spelers tot grote groepen
* Zelfstandig te spelen met video en app
* Levering binnen 24 uur

En … onze moordspelen zijn beschikbaar in Nederlands, Engels en Duits.

Bezoek de website >>

Moordspel op maat
Moordspel Lady Fox
Moordspel Cafe de Nacht
Moordspel After Dinner
Moordspel Blauw Bloed
Moordspel The End
Moordspel Familieweekend

  Koop hier je tickets!

  Let op: het uitje is te boeken vanaf 6 personen.

  Reviews van Moordspelen op maat

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden