Pandjesbazen

Eindhoven

Gezellige spellen, win bouwstenen
De spellen in de zaal zijn een mooie mix van braincrackers, behendigheidsspellen, strategische denkspellen, uitvergrote gezelschapspellen en natuurlijk spellen met oer Hollandse thema's. De winnaar van elk spel verdient dukaten, waarmee houten bouwstenen worden gekocht. Met deze blokken vervaardigt uw team een prachtig grachtenpand!

Van Ali B tot Beatrix
De sleutel tot het grachtenpand kunt u verdienen door het juist beantwoorden van vragen over Holland in de breedste zin van het woord: Van Ali B tot Beatrix, van Edam tot Efteling, van Johannes Vermeer tot Jeroen Krabbé, van pepernoot tot paashaas, van Frans Bauer tot Marco Bakker, van Amsterdam tot Madurodam, van De Aanslag tot Pluk van de Petteflet.

De boekjes met vragen verwijzen u naar foto's in de zaal, voorwerpen, muziekstukken en de Kunst & Ontwerp Galerij! U mag zelfs uw gsm gebruiken voor het opzoeken van de vragen.

Verrassende vragen, leuke wist-je-datjes, onverwachte antwoorden: Hoe staat het met uw team's gezamelijke referentiekader als het gaat kennis van Nederland?

Hilarische finale met 't rad...
Welk team ontwerpt en creëert het mooiste grachtenpand? Als alle grachtenpanden zijn gebouwd volgt een hilarische finale met het Rad van Avontuur!

Google Maps

Adres

Dukino Business Events
Daalakkersweg 10-18
5641JA Eindhoven

Uitjes in de buurt

Reviews van Pandjesbazen

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.