The Amsterdam Dungeon

Amsterdam

Tijdens de 80 minuten durende tour dwaal je door de Pest verlaten straten van Amsterdam en moet je zorgen dat je zelf niet besmet raakt. Je belandt in het anatomische theater van Dokter Deyman waar de grote meester Rembrandt van Rijn de ontleding van de overleden en beruchte crimineel Zwarte Jan tot in minutieus detail uitwerkt. Alhoewel is Zwarte Jan wel dood?

Angstaanjagend

Als je de uitgang van het sinistere spiegellabyrinth bereikt stuimel je op een verloren musico bar waar drank en vertier ooit de dienst uit maakte. Maar pas op: niet alles is wat het lijkt. Voor je het weet sta je op het meest beruchte schip van de VOC de Batavia en is je leven nog minder waard dan de vracht in het ruim. Is een zeemansgraf ook jou lot op dit vervloekte schip of heb jij meer geluk? Voor de dapperste bezoekers is er zelfs een achtbaan...als je durft!

 

Kaartjes met korting voor The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon
Koop je tickets met korting direct online. Je kunt meteen doorlopen en hoeft niet in de rij te wachten.
Van € 24,00. Nu voor € 16,50
Tripper
Pak de beste kortingen bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
Van € 26,50. Nu voor € 19,88
I Amsterdam
De I Amsterdam City Card is een unieke manier om Amsterdam te ontdekken. Toegang tot meer dan 70 musea, het openbaar vervoer, een rondvaartboot en fiets huren.
Ticket vanaf € 65,00
Google Maps

Adres

The Amsterdam Dungeon
Rokin 78
1012 KW Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van The Amsterdam Dungeon

3 May 2011

In het kort: Eng, spannend en leerzaam. De kerkers waren op zich zelf al griezelig. Er zijn totaal zeven kamers met verschillende horror verhalen (met vehaal verteller) in het donker. De eindkamer vonden wij het leuks. Hier beëindig je je reis in een heuse achtbaan. Ook een spannende manier om meer te weten te komen over de Nederlandse geschiedenis.

Anoniem

24 February 2012

Afgelopen weekend hebben ik en mijn vriend de Amsterdam Dungeon bezocht! De foto in het begin is leuk, daarna word het iets minder. Onze gids probeerde eng te zijn, maar eindigde een beetje overheersend. We konden niet wachten tot het afgelopen was, hoewel de achtbaan op het einde was best spannend is...en waarschijnlijk ook het hoogtepunt is! Je moet het wel een keer meemaken als je in Amsterdam bent.

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.