Speeltuin Linnaeushof

Bennebroek
Datum: 10-01-2023 t/m 16-05-2023

Linnaeushof heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline- & luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, midgetgolfbanen en een superglijbaan.

Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest en het Pioniersdorp is een feest om in te spelen. Waterspeeltuin "De Oase" biedt een gigantisch waterspektakel waar jong en oud kunnen genieten van spelen met water.

Voor klein en groot
Deze grote variëteit aan speeltoestellen is opgedeeld in speelzones voor klein en groot. Er is een afgeschermde en overzichtelijke peuter- en kleuterspeeltuin waar naar hartelust gespeeld kan worden op de vele schommel-, draai- en klimtoestellen. Naast een grote zandspeelplaats met zandgravers en kiepkarren is er ook een educatief verkeersdorp met kinderfietsjes en een luchtkussen in de vorm van een Hans-en-Grietje huisje. Voor de allerkleinsten is er Dreumesland: een veilige speelomgeving met minispeeltoestellen.

Grotere kinderen leven zich uit in de speel-sportief-hoek met de klimwand, skaterail en skiswing. Bij warm weer is de waterspeeltuin open met vele spetterende waterspeeltoestellen als een grote waterput, watertuimelbollen en een waterbrug.

Ook bij regen een feest
Zelfs als het af en toe regent, is spelen in Linnaeushof een feest. In de gezellige overdekte speeltuin zijn minicars, luchtskelters, lachspiegels, een schaduwkamer en een speelkasteel met het Bennie Broek Theater.

Rolstoeltoegankelijke attractie
Speciaal voor mindervalide kinderen zijn er rolstoeltoegankelijke speeltoestellen zoals een wip, draaimolen en zandspeelhuis. Maar echt uniek is de rolstoeltoegankelijke attractie “De Uitdaging” met hindernisbruggen, speelhuisjes en allerlei spelletjes.

Monorail
De Monorail is hét paradepaardje van Linnaeushof. De drie meter hoge monorail is gebouwd nabij het Pioniersdorp. Met op de achtergrond dit stoere houthakkersdorp kunnen kinderen en volwassenen zelf fietsen in wagentjes die erg veel lijken op fietsende boomstammen. Over een lengte van bijna 200 meter heb je uitzicht over alles wat Linnaeushof zo leuk maakt.

Ideaal familiepark
De grootste speeltuin van Europa is, naast een ideaal familiepark, ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid van de speeltoestellen en getraind personeel houdt een oplettend oogje in het zeil.

Google Maps

Adres

Linnaeushof
Rijksstraatweg 4
2121 AE Bennebroek

Uitjes in de buurt

Slagharen
Ticket vanaf € 16,50
Attractiepark SlagharenAttractiepark Slagharen
Hellendoorn
Bieden vanaf € 1,00
AvonturenparkAvonturenpark
Braamt
Bieden vanaf € 1,00
Land van Jan KlaassenLand van Jan Klaassen
Apeldoorn
Bieden vanaf € 1,00
JulianatorenJulianatoren

Reviews van Speeltuin Linnaeushof

17 January 2016

Mooie speelpark en aardig personeel. Alleen het entree is te duur en het eten is ook te duur.

Kees

25 May 2019

Super leuke speeltuin. Er is ook een zwemparadijs waar de kids heerlijk kunnen afkoelen. Dit is een echte aanrader !

Robin

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.