Speelpark Oud Valkeveen

Naarden
Speelpark Oud Valkeveen
Oud Huizerweg 2-A
1411 GZ Naarden

Speelpark Oud Valkeveen ligt midden in een prachtig bosrijk natuurgebied. Het bezit een grote gratis parkeergelegenheid, een enorme speelweide en een eigen strand aan het ondiepe Gooimeer.

Kinderen
Speelpark Oud Valkeveen is een prachtig gelegen familiepark waar kinderen tussen de 2 en 12 jaar hun dromen kunnen laten uitkomen. Er is voor kinderen en hun begeleiders van alles te beleven in een mooie, veilige en kindvriendelijke omgeving. Schommelen, botsen, rijden, waterfietsen, glijden, springen, vliegen, zwemmen, klimmen of klauteren. Alles kan en alles mag. Zelfs als het niet zo'n mooi weer is kun je tóch spelen, want verschillende attracties zijn overdekt.

Attracties
Zo vind je er bijvoorbeeld oldtimers, botsauto's, een boemeltreintje rond het park, trampolines, glijbanen en waterfietsen. Verder heeft het speelpark ook een glazen doolhof en een Incatempel in een "oerwoud" waar de spannendste avonturen beleefd kunnen worden. En in de interactieve Goudmijn kunnen de echte gelukzoekers waardevolle gesteente vinden uit de hele wereld. Natuurlijk is er voor de echte waaghalzen een heuse kinderachtbaan, een sensationeel schommelvliegtuig en een stoere vrije val! Laat maar zien dat je durft. Uiteraard is er ook aan de allerkleinsten gedacht. Voor hen zijn er verschillende speeltoestellen die afgescheiden zijn van de andere attracties.

Bezoek de website >>

  Reviews van Speelpark Oud Valkeveen

  8 October 2019

  Super leuk! Het is een klein park met heel veel speelplezier. Voor zowel de jonge kinderen als de oudere kinderen is er genoeg te doen.

  Wim

  30 June 2013

  Voor de kinderen is het een park vol speelplezier! Vooral de nieuwe glijbaan is geweldig! Vind het alleen jammer dat de volwassenen dezelfde entree prijs moeten betalen als de kinderen.

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden