Speelparadijs KidZcity

Utrecht
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
Speelparadijs KidZcity is het grootste indoor speel- en attractiepark in de Randstad (5000 m2) en is speciaal bestemd voor kinderen tot 12 jaar. Een mix van bekende en moderne attracties maken van KidZcity een sfeervolle en futuristische speelstad waar jong en oud zich thuis voelen.

Attracties in KidZcity
De kinderen kunnen zich onder andere uitleven in een reusachtig klimkasteel, safaritrein, botsauto’s, peuterspeel-hoek, lasergame, draaimolen, balloonride, superglijbanen, klimdoolhof en ballenbak. En niet te vergeten: De Timekeeper. Dat is knallen met 18.000 ballen! En het weer speelt geen rol. De overdekte hallen garanderen KidZcity weer! Alhoewel het schijnt af en toe wel te onweren boven het kasteel !

Nieuw: Het KidZcity paspoort
Met dit unieke paspoort wordt elk bezoek aan deze speelstad nog leuker! Je bent namelijk een KidZcity ereburger als je een KidZcity paspoort hebt. En ereburger zijn is natuurlijk heel speciaal. Zo krijg je elke keer als je komt spelen een stempel in je paspoort en een cadeautje. Jouw gratis en persoonlijke paspoort ligt op je te wachten bij de incheckbalie.

Bezoek de website >>

  Reviews van Speelparadijs KidZcity

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden