Speelland Beekse Bergen

Hilvarenbeek
Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Ideaal voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Het park heeft een grote speeltuin, een prachtig zandstrand met natuurlijk zwemwater en ontzettend veel gevarieerde attracties o.a. schommelland vol met schommels, een pony farm, waterfietsen en een midgetgolfbaan. Maar er is meer...

Een echt racecircuit!
Kinderen wanen zich Schumacher of Verstappen op de Formule-1-trapautobaan. Deze baan lijkt op een echt circuit compleet met startlichten en de bekende pitstop. En de snelste 'trapper' wint... Eigenlijk is iedereen een winnaar want voor alle coureurs die hun racewagen veilig over het circuit sturen, is er een officieel Race-Certificaat. Met dit officiële bewijs kunnen kinderen echt gaan racen in de Kidcars. Maar ook op andere plekken in het park wordt de rijvaardigheid getest. In verkeersland zijn stoplichten, kruisingen en zelfs een echte brug. Kinderen kunnen hier hun rijbewijs halen.

Super attractie: "De Waverider"
De Waverider bestaat uit een groot waterbassin met een diameter van 20 meter. In het midden ligt een eiland dat via een loopbrug te bereiken is. Terwijl de gondels (als in een carrousel) ronddraaien, kan je de gondel in een slalom door het water sturen. Je bepaalt zelf de snelheid en de golfslag in het bassin. Het bassin van de Waverider verandert hierdoor in een golvende watermassa, die ook de wachtende bezoekers veel kijkplezier oplevert. De ervaring van een ritje in de Waverider is het best te vergelijken met waterskiën of varen met een jetski. De carrousel geeft de attractie een unieke extra dimensie.

Bezoek de website >>

    Reviews van Speelland Beekse Bergen

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.