Seafront Brugge

Zeebrugge (België)
Seafront Brugge
Vismijnstraat 7
B-8380 Zeebrugge (België)

Een bezoek duurt ongeveer 2 uur en geeft een mooie indruk van visserij. De kinderen leven zich uit in het piratenspeelparadijs of het ballenbad.

Lichtschip West-Hinder
Lichtschepen behoren samen met de lichtbakens, de lichtboeien en de vuurtorens tot de kustverlichting ten behoeve van de scheepvaart. Lichtschepen waren ten behoeve van de navigatie op een vaste positie in zee verankerd.

Ze waren uitgerust met een lichttoren die voorzien was van een krachtige lichtbron, met een zware mistseininrichting en een radiobaken. Lichtschepen hadden een opvallende kleur en vorm.

Ze waren knalrood geschilderd met de naam van het betreffende schip in witte letters. Hoge masten droegen de antennes van het radiobaken en van de lichttoren het zogenaamde lichthuis.

Russische duikboot Foxtrot
Het ontwerp van de Foxtrot-klasse onderzeeërs werd in 1953 ontwikkeld uit de ervaringen en gegevens van de Duitse onderzeebootbouw welke na capitulatie van het Duitse rijk in Russische handen waren gevallen.

Ze werden ontwikkeld tussen 1954 en 1981, het eerste prototype werd onder projectnummer 641 te water gelaten op 28 december 1957 op de Sudomekh werf te Sint Petersburg, het toenmalige Leningrad. In totaal werden er 62 eenheden onder dit projektnummer gebouwd.

Bezoek de website >>

Google Maps
Onderzeeer
Spelen

  Reviews van Seafront Brugge

  18 July 2012

  Het is een museum met weinig activiteiten. Het is niet veel aan. Ook de onderzeeer niet. Zeker geen aanrader!

  Miranda
  Miranda

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt

   Speurtocht

  Hasselt

  Speurtocht
  Bestel tickets met 50% uitjes korting
   Speurtocht

  Kortrijk

  Speurtocht
  Bestel tickets met 50% uitjes korting
   Speurtocht

  Leuven

  Speurtocht
  Bestel tickets met 50% uitjes korting