Schateiland Zeumeren

Voorthuizen

SchatEiland Zeumeren biedt kinderen en hun (groot)ouders een bijzondere dagje uit. En het weer is nooit een probleem, want bij SchatEiland Zeumeren is het altijd zomer!
Gezinnen met kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, springen en glijden, klimmen en klauteren, schatgraven en goud zoeken, bootjes besturen, schieten met kanonnen en nog veel meer...

Ontmoet Piraat Gouddukaat, Zack en Zara
Op een dag meert Kapitein Gouddukaat aan op Schateiland. In de eerste instantie denkt hij dat het eiland onbewoond is maar al gauw ontmoet hij Zack en Zara, de oorspronkelijke bewoners van het eiland. Samen met Zack en Zara verstopt Kapitein Gouddukaat de schatten en beschermt ze voor indringers zoals de Vikingen, de Zeemeerminnen en de meest gevreesde tegenstander kapitein Woestenwind.

Geniet tijdens het verblijf van verschillende shows en kom schatgraven met Piraat Gouddukaat en zijn hulpje Piraat Zandloper. Schateiland Zeumeren is een perfecte plek om de piraat uit te hangen.

Educatief spelen
Op SchatEiland Zeumeren gaan educatie en spelen hand in hand. Bijvoorbeeld bij de interactieve quiz. Heb je trek gekregen van al dat spelen? Kom dan bij onze Kombuis voor een lekker een hapje eten in onze Kombuis. SchatEiland Zeumeren is ook uiterrmate geschikt voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

Kaartjes met korting voor Schateiland Zeumeren

TicketVeiling.nl
Doe een bod op een ticket bij Vakantie Veilingen en maak kans op een goede prijs.
Google Maps

Adres

Expeditie Zeumeren
Stroetweg 9
3781 PR Voorthuizen

Uitjes in de buurt

Reviews van Schateiland Zeumeren

16 July 2014

SchatEiland Zeumeren is een hele mooie locatie met leuke speel- en klimtoestellen. Het personeel is alleen te jong en zeer onervaren. Vooral het personeel in de horeca is zeer onervaren en eigenlijk niet geschikt. Wij hebben voor een simpele bestelling 1 uur en 10 minuten moeten wachten. Wij hoorden ook van andere dat zij zo lang hebben moeten wachten. Bij het vragen, werd geen excuus gemaakt en ik had ook het gevoel dat het hun niet heel veel interesseerde. Dit kan en moet echt beter. Zo zonde...

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.