Bestel kaartjes

Plopsa Indoor Coevorden

Dalen
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Of bezoek de spannende Speelboom van Kabouter Plop. De allerkleinsten beleven dolle avonturen in de speeltuin Bumba en maken de gekste sprongetjes met de Kikkertjes. En een dagje Plopsa Indoor Coevorden is natuurlijk niet àf zonder een live optreden van Bumba in het nostalgisch amfitheater en een dikke knuffel van je favoriete Plopsa figuur!

Buitenzone
De kids beleven gegarandeerd dolle pret met de Dansende Fonteintjes en kunnen naar hartenlust klauteren op de Klimberg. Bij mooi weer leven Ploppertjes van 2 tot 8 jaar zich uit in een gloednieuwe buitenzone. Kom kennismaken met Maya's speeltuin en 2 te gekke K3 attracties, namelijk de Brandweer en het Verkeerspark! Bij Plopsa Indoor Coevorden is het, ondanks het weer, altijd dikke pret!

Restaurant
Grote honger gekregen van al dat dollen? Dan moet je in het Plop Restaurant zijn. Voor de kleine trek ga je het best even langs bij Mega Mindy.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Plopsa Indoor Coevorden

  Actie van de Dag
  Koop je tickets bij Actie van de Dag en profiteer alleen vandaag van deze goedkope ticketprijzen.
  Vanaf € 12.99 per persoon
  Uitjekrant.nl
  Uitjekrant.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Vanaf € 12.99 per persoon
  Plopsa
  Koop je tickets met korting direct online. Je kunt meteen doorlopen en hoeft niet in de rij te wachten.
  Vanaf € 19.99 per persoon

  Reviews van Plopsa Indoor Coevorden

  4 mei 2017

  Leuk park. Na het lezen van alle negatieve recencies was ik bijna niet gegaan. De horeca is duur, maar neem gewoon eigen eten mee. En klagen over de winkel? Onzin. Moet er soms iets gekocht worden? Entree is te duur inderdaad. Vooral de prijs voor volwassenen zijn buiten proporties. Leuk park voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar.

  Sasja
  Sasja

  20 augustus 2016

  Jullie moeten je werkelijk doodschamen Plopsa Coevorden. Onvriendelijke personeel, absurd duur en laat ik het maar niet hebben over de hele kleine ruimte met attracties. Dit kun je echt geen pretpark noemen. En hier kun je je echt geen hele dag vermaken. Een middag was al lastig. Eten is hier niet te betalen. 3 euro voor een heel klein bakje friet, waarbij je nog 60 cent voor een ieniemienie zakje mayonaise bij moet leggen. Wil je een normale portie mayonaise? Dan ben je toch 3 zakjes á 60 cent verder. Een muffin voor 3,50 euro en dat is nog droge troep ook. En 3,80 euro voor een flesje water. Op een zaterdagmiddag is er maar weinig te doen. Ik snap waarom iedereen, die één keer geweest is, geen tweede keer terugkomt. Daarnaast is jullie personeel niet allemaal even vriendelijk of behulpzaam. Klanten in het restaurant moeten hun frikandel maar uit de muur gaan halen. Helemaal aan de andere kant van de ruimte. Kom je daar, is het loket dicht en de muur leeg. Geen enkele kroket of frikandel. Waar je overigens 2,50 euro voor betaald. Voor een aantal dingen moet je gewoon extra betalen, zoals schminken, bootje varen en eendjes vangen. En dat bovenop de entree. Die is normaal gesproken 18,75 euro, als je geen kortingsbon of kortingscode hebt. Een belachelijk hoge prijs voor wat je ervoor krijgt. Daarnaast 6 euro voor je parkeerkaart en veel geld voor het eten en drinken. Niet alle attracties zijn open en zeker niet aan het einde van de dag. Dan wisselen ze per 2 attracties af, zodat ze per 2 attracties maar 1 medewerker hoeven in te zetten. Echt slecht! En wat me hieronder in de reacties opvalt. Er zijn een hoop mensen die niet zo te spreken zijn, maar enkel de mensen die een positief iets schrijven krijgen een reactie van jullie. Ik hoop dat ik met het schrijven van deze reactie de mensen die twijfelen om jullie te bezoeken, de twijfel kan wegnemen door te zeggen: ga niet. En als je wel gaat: tas mee met eten en drinken.

  Caroline
  Caroline

  23 oktober 2014

  Kaartjes gekocht via Intertoys. Daardoor viel de entree mee vergeleken de 18 euro per persoon die ze aan de kassa vragen. Het is er niet heel groot, maar toch zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar wel wat leuke attracties. Wat ze absoluut niet goed doen, zijn de belachelijke prijzen voor eten en drinken. Een kant-en-klaar pannekoek voor 4,50 of een heel kleine koffie voor 3 euro. Dan nog 6 euro voor het parkeren en als je een foto wilt kopen die gemaakt is van je kinderen in een studio met 100 figuren kost dit 10 euro. Logischerwijs zag ik dat de meeste foto's achterbleven in Plopsaland. Nee, de prijs kwaliteit verhouding klopt gewoon niet. Overigens was het er ook erg rustig voor een dag in de herfstvakantie. Misschien een teken?

  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.

  8 juli 2013

  Het is een leuk park. Onze zoon van 4 heeft er genoten. Ik moet toegeven dat het leuk is, maar om je er een hele dag te kunnen vermaken? Dat is best lastig. Op den duur heb je alles wel gezien. En ze weten wel van prijzen. Een tosti kost er slecht € 6,50.

  Gerdien  de Haan
  Gerdien de Haan

  12 januari 2013

  We waren er op een rustige dag. Leuk park, maar zeker geen anderhalf uur rijden waard. De Bobo show was erg leuk!

  Marielle
  Marielle