Plaswijckpark

Rotterdam
Familiepark Plaswijckpark
Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam

Voel je een schipper wanneer je met het vlot jezelf en jouw "matrozen" naar de overkant trekt of ga in de supersnelle Kangaroetsjjj! Maar trek vooral je oude kleren aan, want de veelzijdige Speeltuin van Plaswijckpark staat garant voor urenlang buitenspeelplezier.

Verkeerstuin
Het enige verkeer dat in de Verkeerstuin van Plaswijckpark mag rijden, zijn de skelters. Rotondes, een spoorwegovergang, verkeerslichten en bushaltes: onderweg kom je van alles tegen!

Oververhit geraakt van het skelteren? Kom lekker spetteren in de Havenspeeltuin. Spelen in en om het water, zoveel waterplezier heb je nog nooit gehad! Of doe net als de apen op het eiland en kom spelen in de uitdagende Apenspeeltuin.

Grote binnenspeeltuin
Nooit meer bedenken dat je alleen met mooi weer in Plaswijckpark terecht kan! Vanaf begin 2013 hebben wij een grote nieuwe binnenspeeltuin (1.600 m2), die garant staat voor urenlang binnenspeelplezier! In het huis van Opa en Oma van der Plas kun je springen op de bedden, klimmen en klauteren door kasten & klokken en met badschuim schieten vanuit de badkuip.

Dierenwijck
In de dierentuin van Familiepark Plaswijckpark in Rotterdam kom je van alles tegen: van zwarte zwanen tot Australische wallabies en van apen tot Zuid Amerikaanse alpaca's.

Wandelwijck
Zoek je een mooie plek om tussen de middag te picknicken in het gras of lekker met een broodje op een van de vele picknickbanken te genieten? Dan moet je in Wandelwijck zijn!

Bezoek de website >>

Speeltuin
Dieren aaien
Van de watersplash
In het zwembad
Skelteren

    Reviews van Plaswijckpark

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.