Monkey Town Wijchen

Wijchen

Heerlijk klimmen, klauteren en ravotten in Monkey Town Wijchen. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er altijd iets te doen.

Voor kinderen van 0 tot 2 jaar
Voor deze groep is er een speciale speelvloer ingericht. Er zijn mini klim- en klauter- toestellen, een kleine glijbaan en een speciale uitvoering van de ballenbak. Ook is er een babygym, een speeltuintje en een gezellige kruiprups.

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
Omdat deze leeftijdsgroep al wat beweeglijker is, is er een grotere (afgeschermde) speelruimte gemaakt. Er kan op driewielers gefietst worden en staan er loopauto’s klaar. Ook zijn de klim- en klauterspullen, een aparte ballenbak, speelhuisjes, veel gave grote speelauto's en de bouwblokken aanwezig. De glijbaan is ook een maatje groter.

Voor de kinderen vanaf 4 jaar
Speciaal voor deze groep het grote funhouse. In het funhouse kan er geslingerd, geklommen en geklauterd worden met slingertouwen, het apenbos, rollende bomen, draaitonnen of lekker roetschen van de grote glijbaan. Er is een groot springkussen en als er even uitgerust moet worden kan dat door even aan de gang te gaan met de bouwblokken. Het hele funhouse is kleurig en zacht afgewerkt om alles zo veilig mogelijk te maken. Op de 1e etage staan daarnaast 50 gratis behendigheidsspelen opgesteld.

Voor de kinderen vanaf 8 jaar
Is er tegen bijbetaling, een survivaltocht over touwbruggen en aan de klimwand. De openstelling hiervan is afhankelijk van de aanwezigheid van kliminstructeurs. Voor de kinderen ouder dan 8 jaar kan er op afspraak geklommen worden op de klimwand. Er is een kliminstructeur aanwezig die eerst uitlegt hoe kinderen veilig omhoog en weer naar beneden komen.

Terras
Op het terras is er voor de volwassenen de rust en de ruimte om op het binnenterras een lekker kopje koffie te drinken of een hapje eten of misschien wat te lezen of werken terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin . Vanaf het terras is het funhouse goed te overzien, zodat je echt eens bij kunt kletsen of gewoon lekker borrelen.

Veiligheid
In Monkey Town moeten kinderen spelen onder toezicht van ouders, verzorgers of meerderjarige begeleiders. Monkey Town voldoet aan de strengste normen. De klimwand mag alleen onder begeleiding van de instructeurs van Monkey Town worden gebruikt.

Google Maps

Adres

Monkey Town Wijchen
Nieuweweg 201
6603 BM Wijchen

Uitjes in de buurt

Zuidlaren
Ticket vanaf € 8,25
Attractiepark SprookjeshofAttractiepark Sprookjeshof
Slagharen
Ticket vanaf € 16,50
Attractiepark SlagharenAttractiepark Slagharen
Hellendoorn
Bieden vanaf € 1,00
AvonturenparkAvonturenpark
Braamt
Bieden vanaf € 1,00
Land van Jan KlaassenLand van Jan Klaassen
Apeldoorn
Bieden vanaf € 1,00
JulianatorenJulianatoren

Reviews van Monkey Town Wijchen

29 June 2011

Kinderen hebben een geweldige dag gehad. Veel verschillende attracties en genoeg begeleiding. En als ouders kun je lekker zitten en internetten.

Geert

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.