Mini Mundi

Middelburg
Podium 35
4337 WV Middelburg
Beleef met hoge snelheid de familieachtbaan, de schommelschuit, de autootjes van de Jump Around, de authentieke carrousel en als afsluiter kun je het hele park bewonderen vanuit de 10 meter hoge ballontoren.

Mini Mundi Express
Met de Mini Mundi Express kun je het gehele park verkennen. Deze trein maakt een ronde om het oude gedeelte van het park, namelijk Miniatuur Walcheren, en komt langs alle attracties.

Mega Mundi Paviljoen
De kinderen vermaken zich in de indoor speeltuin met enorme speeltoetstellen, een klimvulkaan en botsautootjes. Heerlijk genieten van een hapje en een drankje op één van de terrassen. Het Mega Mundi Paviljoen is ook zeer geschikt voor (bedrijfs)feesten en presentaties.

Miniatuur Walcheren
Het miniatuurgedeelte is in samenwerking met Madurodam compleet nieuw aangelegd. Het indrukwekkende stadhuis van Middelburg, de Vlissingse boulevard, het abdijcomplex, de Lange Jan en nog veel meer miniaturen zijn te bezichtigen.

Buitenspeeltuin
Het grote speelslot bevindt zich in een zandbak en bestaat uit twee klimtorens met verschillende glijbanen en klimelementen. Daarnaast staan er verschillende spelletjes en het draadcircus is een klimuitdaging voor alle leeftijden.

Bezoek de website >>

    Reviews van Mini Mundi

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.