Mini Mundi

Middelburg

Beleef met hoge snelheid de familieachtbaan, de schommelschuit, de autootjes van de Jump Around, de authentieke carrousel en als afsluiter kun je het hele park bewonderen vanuit de 10 meter hoge ballontoren.

Mini Mundi Express
Met de Mini Mundi Express kun je het gehele park verkennen. Deze trein maakt een ronde om het oude gedeelte van het park, namelijk Miniatuur Walcheren, en komt langs alle attracties.

Mega Mundi Paviljoen
De kinderen vermaken zich in de indoor speeltuin met enorme speeltoetstellen, een klimvulkaan en botsautootjes. Heerlijk genieten van een hapje en een drankje op één van de terrassen. Het Mega Mundi Paviljoen is ook zeer geschikt voor (bedrijfs)feesten en presentaties.

Miniatuur Walcheren
Het miniatuurgedeelte is in samenwerking met Madurodam compleet nieuw aangelegd. Het indrukwekkende stadhuis van Middelburg, de Vlissingse boulevard, het abdijcomplex, de Lange Jan en nog veel meer miniaturen zijn te bezichtigen.

Buitenspeeltuin
Het grote speelslot bevindt zich in een zandbak en bestaat uit twee klimtorens met verschillende glijbanen en klimelementen. Daarnaast staan er verschillende spelletjes en het draadcircus is een klimuitdaging voor alle leeftijden.

Kaartjes met korting voor Mini Mundi

TicketVeiling.nl
Doe een bod op een ticket bij Vakantie Veilingen en maak kans op een goede prijs.
Google Maps

Adres

Mini Mundi
Podium 35
4337 WV Middelburg

Uitjes in de buurt

Middelburg
Mini MundiMini Mundi
Amsterdam
Van € 24,00. Nu voor € 16,50
The Amsterdam DungeonThe Amsterdam Dungeon
Apeldoorn
MalkenschotenMalkenschoten
Harderwijk
DolfinariumDolfinarium
Kaatsheuvel
Van € 45,00. Nu voor € 43,00
De EftelingDe Efteling

Reviews van Mini Mundi

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.