Madurodam

Den Haag

De leukste avonturen beleef je deze herfst in Madurodam!

Beleef de leukste avonturen in herfstig Madurodam! Terwijl de gekleurde bladeren van de bomen tussen de miniaturen dwarrelen, red jij Nederland van het naderende water. Klim en klauter je dwars door de schilderijen van De Hollandse Meesters en versla je de Waterwolf. Er is zoveel te doen. Dat moet je meemaken! 

Begin je reis door Nederland bij ons levensgrote vliegtuig The Flying Dutchman. Bestemming bereikt? Op naar de dj-tafel, waar je je nieuwe bangers laat horen aan de Madurodammers. Hé, wacht eens even. Staat de Rotterdamse haven in de fik?! De blusboten en reddingsbrigade hebben een aanvoerder nodig. Dat ben jij! Snel, blus de brandjes! 

Leef je uit – buiten én binnen!

Je rent van de ene verwondering in de andere. De woeste Waterwolf versla je alleen maar door aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld te draaien! En dit zijn nog maar 2 van de 6 binnenattracties waar je je helemaal uitleeft. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten: roetsj en klauter door de speeltuinen. En check meteen even hoeveel kazen je weegt. Wedden dat je drie kazen niet kunt tillen? 

Regenbuitje? Ontdek de 6 binnenattracties!

Ook binnen is er bij Madurodam veel te doen. Fijn voor als het eventjes regent. Onze levensgrote én overdekte attracties houden je droog! Vergeet niet om even bij te komen in één van onze restaurants. Geniet van een lekkere kop thee met gebak, een huisgemaakt soepje of luxe broodje.  

Enne een laatste waarschuwing: onze nieuwe binnenattractie De Hollandse Meesters laat je fantasie he-le-maal op hol slaan! Dus spring in de sterrenballenbak onder de Sterrennacht of dans tussen de tulpen van Leyster. Of doe het helemaal anders. Jij bepaalt! Madurodam. Moet je meemaken! 

Madurodam: het leukste herfstuitje! | Madurodam

Google Maps

Adres

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Uitjes in de buurt

Reviews van Madurodam

28 January 2013

Sinds de verbouwing is Madurodam weer helemaal van deze tijd. Het is erg mooi geworden, maar ook wel heel toeristisch! Vooral voor de kinderen is er nu een stuk meer te doen. We hebben een hele leuke dag gehad. Ons advies is wel om op een droge dag te gaan.

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.