Bestel kaartjes

Madurodam

Den Haag
Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Madurodam. Moet je meemaken
Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken.

Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf pomp je samen 800 miljard liter weg uit het Haarlemmermeer. Zo versla je die woeste Waterwolf. Ook leuk om te doen: vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en verdedig de stad tegen de Engelsen. Vuur op tijd de kanonnen af!

Maak je Madurodam dag compleet met een uniek 3D poppetje van jezelf.

Stap in de speciale 3D-engine in attractie Zo Groot is Oranje en poseren maar. Klaar met fotograferen? Trap zelf een balletje op onze pannavelden, wie weet ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland.

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Bestuur de kraan in de Rotterdamse haven en laad de containers op de schepen. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Laat Nederland niet overstromen en steek je net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Roetsj, klim en klauter in een van de twee speeltuinen!

Nieuwe attractie The Flying Dutchman
Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman. Dat moet je meemaken.

Bezoek de website >>

Madurodam
Miniatuur poppetjes

  Kaartjes met korting voor Madurodam

  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 14,50 per persoon
  Musement
  Koop je tickets bij Musement en profiteer van scherpe prijzen en gratis annuleren.
  Ticket vanaf € 17,50 per persoon
  AD Webwinkel
  AD Webwinkel.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Ticket vanaf € 21,50 per persoon

  Reviews van Madurodam

  28 January 2013

  Sinds de verbouwing is Madurodam weer helemaal van deze tijd. Het is erg mooi geworden, maar ook wel heel toeristisch! Vooral voor de kinderen is er nu een stuk meer te doen. We hebben een hele leuke dag gehad. Ons advies is wel om op een droge dag te gaan.

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden