Land van Jan Klaassen

Braamt

In het grootste poppentheater van Nederland beleven Jan Klaassen en Katrijn spannende avonturen. Verhalen waar kinderen ademloos naar luisteren en volwassenen ook stilletjes van mee genieten.

Buitenspeeltuin.
In de buitenspeeltuin van 30.000 m² is het ouderwets spelen. In het Doolhof krijgt iedereen de slappe lach van de lachspiegels en op de piratenboot ben je een echte zeerover. Zweef naar de overkant met de tokkelbaan, glij naar beneden op de turboglijbaan met matjes of ga naar de wiebeldieren voor de allerkleinsten. In de Waterspeeltuin spuit je elkaar of je ouders stiekem nat. En gaat de bel, dan mag je mee met de trein door het kabouterdorp.

Binnenspeeltuin
Op 2.000 m² bevinden zich in de binnenspeeltuin allerlei glijbanen en klimhuisjes. Bouw je eigen kasteel in de blokkenhoek of klim over een 15 meter lange touwbrug. Glij van het mega springkussen naar beneden of vindt je weg terug uit het doolhof. Scheur door de lucht in een zweefauto en als de bel gaat maak je een ritje met de Great Western express.

Museum
In een nieuw gebouw behuisd het 170 m² poppenmuseum. En daar zie je 60 jaar poppentheater door de jaren heen. Het theatergedeelte van het Land van Jan Klaassen bestaat al sinds 1950.

Restaurant
Katrijn bakt heerlijke patat, pannenkoeken en heeft lekker ijs. Eigen eten en drinken meenemen is toegestaan. Er is altijd van alles te beleven bij het Land van Jan Klaassen in Braamt.

Google Maps

Adres

Het Land van Jan Klaassen
Gildeweg 6
7047AR Braamt

Uitjes in de buurt

Biddinghuizen
Walibi HollandWalibi Holland
Middelburg
Mini MundiMini Mundi
Amsterdam
Van € 24,00. Nu voor € 16,50
The Amsterdam DungeonThe Amsterdam Dungeon
Apeldoorn
MalkenschotenMalkenschoten

Reviews van Land van Jan Klaassen

4 March 2013

Als opa van een bijzonder ondernemende kleindochter heb ik genoten van de enthousiaste reacties op alles wat voor haar hier te ondernemen is. Ook het prachtige poppenkastspel, meerdere malen op een dag boeide haar. Kleinkind een mooie dag bezorgd.

A.T.M. Jansen

13 August 2013

Mijn nichtje van 3 vond het geweldig bij jullie. Ze heeft zelfs het geduld gehad de poppenkast voorstelling helemaal uit te zitten! Ik vind de entreeprijs wat aan de hoge kant voor kids en de openingstijden zouden tot 6 uur mogen, dan kun je ook nog even rustig iets eten daar. Nu waren we gedwongen uit te wijken naar een pannekoekenrestaurant elders. Maar verder was het top. Er is genoeg te doen, voor kleine en ook voor grotere kids.

Anoniem

19 August 2013

Erg leuk park voor kleinere kinderen. Voor mijn dochters van 10 en 11 was er ook nog steeds genoeg te doen voor een paar uurtjes. We hebben het als tussenstop gebruikt.

Sandra

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

20 August 2013

Een ontzettend leuk park! Met de kleinkinderen van 6 en 3 jaar al meerdere malen bij jullie geweest en het is iedere keer weer feest. En nu dan ook die geweldige nieuwe glijbaan erbij. De jongens kregen er geen genoeg van.

Oma Nel

18 February 2014

Echt een leuk speelpark. Onze zoon van 2 en dochter van 5 hebben zich uitstekend vermaakt. We hadden er de hele dag geen kind meer aan. De theatervoorstellingen zijn echt grappig. En vergeet niet een bezoek te brengen aan het poppenmuseum.

Anoniem

23 March 2014

De kinderen zien het natuurlijk niet, maar er was ongelovelijk veel achterstallig onderhoud. Persoonlijk vond ik het vies. Best veel attracties waren niet te gebruiken.

Anoniem

31 July 2014

Heel leuk park voor jonge kinderen. Kunnen zich goed vermaken bij mooi en bij slecht weer. Top!

Toos van de Broek

31 January 2015

Halverwege de middag gearriveerd en toch de hoofdprijs moeten betalen voor ons gezin. We kwamen al snel tot de ontdekking dat vele attracties kapot zijn of niet meer goed werken. Het park is sterk verouderd.

Anoniem