Bestel kaartjes

Land van Jan Klaassen

Braamt
Het Land van Jan Klaassen
Gildeweg 6
7047AR Braamt

In het grootste poppentheater van Nederland beleven Jan Klaassen en Katrijn spannende avonturen. Verhalen waar kinderen ademloos naar luisteren en volwassenen ook stilletjes van mee genieten.

Buitenspeeltuin.
In de buitenspeeltuin van 30.000 m² is het ouderwets spelen. In het Doolhof krijgt iedereen de slappe lach van de lachspiegels en op de piratenboot ben je een echte zeerover. Zweef naar de overkant met de tokkelbaan, glij naar beneden op de turboglijbaan met matjes of ga naar de wiebeldieren voor de allerkleinsten. In de Waterspeeltuin spuit je elkaar of je ouders stiekem nat. En gaat de bel, dan mag je mee met de trein door het kabouterdorp.

Binnenspeeltuin
Op 2.000 m² bevinden zich in de binnenspeeltuin allerlei glijbanen en klimhuisjes. Bouw je eigen kasteel in de blokkenhoek of klim over een 15 meter lange touwbrug. Glij van het mega springkussen naar beneden of vindt je weg terug uit het doolhof. Scheur door de lucht in een zweefauto en als de bel gaat maak je een ritje met de Great Western express.

Museum
In een nieuw gebouw behuisd het 170 m² poppenmuseum. En daar zie je 60 jaar poppentheater door de jaren heen. Het theatergedeelte van het Land van Jan Klaassen bestaat al sinds 1950.

Restaurant
Katrijn bakt heerlijke patat, pannenkoeken en heeft lekker ijs. Eigen eten en drinken meenemen is toegestaan. Er is altijd van alles te beleven bij het Land van Jan Klaassen in Braamt.

Bezoek de website >>

Kleurrijke glijbaan
Het land van Klaassen
Reuze trampoline
kindervoorstelling
Kinderachtbaan

  Kaartjes met korting voor Land van Jan Klaassen

  TicketVeiling.nl
  Doe een bod bij TicketVeiling.nl en probeer de beste prijs te krijgen. Let goed op de voorwaarden en bijkomende kosten.
  Bieden vanaf € 1,00 per persoon
  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 7,50 per persoon

  Reviews van Land van Jan Klaassen

  31 January 2015

  Halverwege de middag gearriveerd en toch de hoofdprijs moeten betalen voor ons gezin. We kwamen al snel tot de ontdekking dat vele attracties kapot zijn of niet meer goed werken. Het park is sterk verouderd.

  31 July 2014

  Heel leuk park voor jonge kinderen. Kunnen zich goed vermaken bij mooi en bij slecht weer. Top!

  Toos v
  Toos v

  23 March 2014

  De kinderen zien het natuurlijk niet, maar er was ongelovelijk veel achterstallig onderhoud. Persoonlijk vond ik het vies. Best veel attracties waren niet te gebruiken.

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  18 February 2014

  Echt een leuk speelpark. Onze zoon van 2 en dochter van 5 hebben zich uitstekend vermaakt. We hadden er de hele dag geen kind meer aan. De theatervoorstellingen zijn echt grappig. En vergeet niet een bezoek te brengen aan het poppenmuseum.

  20 August 2013

  Een ontzettend leuk park! Met de kleinkinderen van 6 en 3 jaar al meerdere malen bij jullie geweest en het is iedere keer weer feest. En nu dan ook die geweldige nieuwe glijbaan erbij. De jongens kregen er geen genoeg van.

  Oma N
  Oma N

  19 August 2013

  Erg leuk park voor kleinere kinderen. Voor mijn dochters van 10 en 11 was er ook nog steeds genoeg te doen voor een paar uurtjes. We hebben het als tussenstop gebruikt.

  Sandra
  Sandra

  13 August 2013

  Mijn nichtje van 3 vond het geweldig bij jullie. Ze heeft zelfs het geduld gehad de poppenkast voorstelling helemaal uit te zitten! Ik vind de entreeprijs wat aan de hoge kant voor kids en de openingstijden zouden tot 6 uur mogen, dan kun je ook nog even rustig iets eten daar. Nu waren we gedwongen uit te wijken naar een pannekoekenrestaurant elders. Maar verder was het top. Er is genoeg te doen, voor kleine en ook voor grotere kids.

  4 March 2013

  Als opa van een bijzonder ondernemende kleindochter heb ik genoten van de enthousiaste reacties op alles wat voor haar hier te ondernemen is. Ook het prachtige poppenkastspel, meerdere malen op een dag boeide haar. Kleinkind een mooie dag bezorgd.

  A.T.M. J
  A.T.M. J