Uitjes in de buurt

Reviews van Kinderparadijs 't Krekeltje

21 July 2013

Heel leuk voor kleine kinderen! Overdekte speeltuinen, kinderboerderij en pannenkoeken. Prima dagje uit voor kinderen tot circa 7 jaar. En erg goedkoop!

F.S.

6 June 2016

Communie van mijn neefje hier gehad. Sorry, maar dat heb ik nog nooit gezien. Een andere groep liep weg met ons eten (BBQ, 5 stukken vlees waarvan we er maar 3 gezien hebben), bijna geen groenten, meeste sauzen waren op, meer dan half uur wachten op drank (per bestelling) en ronduit slechte bediening (16 jarige zonder ervaring in de horeca). Ik was zelf gast en heb dit uiteraard maar over me heen laten gaan, maar ik beklaag mijn schoonzus en haar man. Ik zou hier niet voor betalen! Conclusie: opnieuw een zaak die top zou kunnen zijn (prachtig gelegen aan de grens bij zeer mooie natuur), maar klaarblijkelijk gerund wordt door mensen die wel zeer weinig kennis terzake hebben. Uitleg van de verantwoordelijke trouwens: we waren niet voorzien op zoveel volk. Sorry, maar als je een groep van meer dan 40 personen hebt, voorzie je personeel dan enkel voor die groep en laat geen andere groep met het door hen betaalde eten weglopen. Ik kom hier nooit meer en wil langs deze weg de anderen verwittigen.

Anoniem

18 August 2017

Het viel tegen hier. We hadden een vieze tafel waar we 3x om moesten vragen om die te laten poetsen., vieze stoelen en vloer.. heel veel dode vliegen op de vensterbanken., en het speelhuisje binnen was ook supervies. Wordt amper schoongemaakt! Jammer dat een speeltuin oud is, het er ook vies is. Dat hoeft niet zo te zijn! Eten ook duur!

Linnieh

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

17 October 2017

Leuke speeltuin voor de kinderen, slechts 2 euro. Ook het personeel is vriendelijk.

Jan

24 January 2018

Vreselijk. Nooit meer. Geen aanrader! Om 11 uur kwamen wij er toe en zouden ze geopend zijn. Niemand te zien. Om 11.15 kwam een medewerker. Deed met nors gezicht de deur open en weer dicht zonder iets te zeggen. Nou welkom dus maar niet heus. Binnen zeer ongezellig stoelen nog op tafels en die medewerker zei geen woord. De 2e persoon die binnen kwam ook personeel zei ook niets. Speeltuin en restaurant ongelooflijk goor. Muf. Schimmel en vocht. Zat een gat in de houten vloer waardoor mijn moeder lelijk is gevallen omdat 1 stoelpoot in dat gat kwam. Knie gekneusd . Ik vind dit echt niet kunnen. We zijn direct weggegaan en naar Toversluis gegaan daar veel beter en frisser en de kinderen zeiden gelijk het is hier veel leuker.

Jonker

22 May 2018

Zeker de moeite waard om eens een namiddag door te brengen met de kindjes. Keuze uit verschillende doolhoven. Vooral het grootste doolhof is echt prachtig en groot (ongeveer 1u20m nodig gehad). Leuk zijn ook de dieren (abino kangeroe, alpaca, hangbuikvarken, geitjes die op rug koe zitten, ...) Wij waren met grote bende en hebben lekker gegeten.

Dave

15 July 2019

Superleuke dag gehad. Genoten van de binnen en buitenspeeltuin maar ook zeker van alle verschillende doolhoven. Aankleding van de eetgelegenheden is ouderwets maar eten was lekker en onze kinderen waren na een dag spelen nog niet uitgekeken op alles.

Anouk

22 September 2019

Cavia's en konijnen zijn ziek/gewond, ze worden aan hun lot over gelaten zonder water en voer. Zie Facebook pagina 'cavia weetjes en ideetjes.'

Bianca

17 January 2020

Zeer leuke speeltuin, lekkere pannenkoeken!

Anoniem