Kinderparadijs 't Krekeltje

Eede

Ga de uitdaging aan in Het Victoriadoolhof, een groot doolhof in haagbeuk dat volledig bestraat is, en dus makkelijk begaanbaar voor oudere personen en mama’s of papa’s met kinderbuggy’s. Het labyrint is volledig ontworpen naar het model van het wapen van Zeeland, en er zijn aantrekkelijke waterpartijen.

In de actieve zoektocht naar het oog van de leeuw zal men verschillende waterspelen tegenkomen. Het doolhof is 8 000 m² groot en de paden zijn in het totaal bijna 3 km lang!

‘t Krekeltje
De pannenkoekenbakker, het personeel en de kleine hoevedieren heten je van harte welkom in 't Krekeltje. De kinderboerderij is een ideaal trefpunt voor een daguitstap met de school of de familie, met vooral aandacht voor peuters, kleuters en jongere kinderen. Er is een grote overdekte speeltuin met een groot assortiment speeltuigen, en ook buiten zijn er talrijke speelmogelijkheden.

't Krekeltje is befaamd om zijn vele soorten zoete en hartige pannenkoeken, ijs en andere lekkernijen.

Restaurant De Kreeke
Na een dag vol activiteiten kun je ook blijven eten in het landelijk gelegen restaurant De Kreeke. Bekend om de voortreffelijke kwaliteit van de gerechten, die door de 'patron' bereid worden. Vlees en visspecialiteiten worden in eigen streek geproduceerd en volgens seizoen met een passende garnituur geserveerd. De Bourgondische sfeer van onze zuiderburen is hier goed te proeven.

Fietstochten
Het park beschikt ook over kaarten en brochures voor diverse tochten en fietsroutes in de omgeving. Dit familieparadijs ligt trouwens aan de mooie Smokkelroute die zich aan beide zijden van de grens uitstrekt. Tevens zijn er paar puzzeltochten uitgestippeld die bij voorkeur met de fiets kunnen gereden worden. Misschien win je wel een leuke prijs! De historische plaatsen Aardenburg (15 minuten) en Sluis (40 minuten) bevinden zich binnen makkelijke fietsafstand. Wie over een dag beschikt doet van hieruit makkelijk een rondje West-Zeeuws-Vlaanderen, of kan gaan buurten in België. Brugge en Knokke liggen op ongeveer 30 km, en zijn via het mooie Vlaamse kanalenlandschap te bereiken.

Google Maps

Adres

Victoriadoolhof - ‘t Krekeltje - De Kreeke
Valeiskreek 9
4529 JR Eede

Uitjes in de buurt

Middelburg
Mini MundiMini Mundi
Amsterdam
Van € 24,00. Nu voor € 16,50
The Amsterdam DungeonThe Amsterdam Dungeon
Apeldoorn
MalkenschotenMalkenschoten
Harderwijk
DolfinariumDolfinarium
Kaatsheuvel
Van € 45,00. Nu voor € 43,00
De EftelingDe Efteling

Reviews van Kinderparadijs 't Krekeltje

21 July 2013

Heel leuk voor kleine kinderen! Overdekte speeltuinen, kinderboerderij en pannenkoeken. Prima dagje uit voor kinderen tot circa 7 jaar. En erg goedkoop!

F.S.

6 June 2016

Communie van mijn neefje hier gehad. Sorry, maar dat heb ik nog nooit gezien. Een andere groep liep weg met ons eten (BBQ, 5 stukken vlees waarvan we er maar 3 gezien hebben), bijna geen groenten, meeste sauzen waren op, meer dan half uur wachten op drank (per bestelling) en ronduit slechte bediening (16 jarige zonder ervaring in de horeca). Ik was zelf gast en heb dit uiteraard maar over me heen laten gaan, maar ik beklaag mijn schoonzus en haar man. Ik zou hier niet voor betalen! Conclusie: opnieuw een zaak die top zou kunnen zijn (prachtig gelegen aan de grens bij zeer mooie natuur), maar klaarblijkelijk gerund wordt door mensen die wel zeer weinig kennis terzake hebben. Uitleg van de verantwoordelijke trouwens: we waren niet voorzien op zoveel volk. Sorry, maar als je een groep van meer dan 40 personen hebt, voorzie je personeel dan enkel voor die groep en laat geen andere groep met het door hen betaalde eten weglopen. Ik kom hier nooit meer en wil langs deze weg de anderen verwittigen.

Anoniem

18 August 2017

Het viel tegen hier. We hadden een vieze tafel waar we 3x om moesten vragen om die te laten poetsen., vieze stoelen en vloer.. heel veel dode vliegen op de vensterbanken., en het speelhuisje binnen was ook supervies. Wordt amper schoongemaakt! Jammer dat een speeltuin oud is, het er ook vies is. Dat hoeft niet zo te zijn! Eten ook duur!

Linnieh

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

17 October 2017

Leuke speeltuin voor de kinderen, slechts 2 euro. Ook het personeel is vriendelijk.

Jan

24 January 2018

Vreselijk. Nooit meer. Geen aanrader! Om 11 uur kwamen wij er toe en zouden ze geopend zijn. Niemand te zien. Om 11.15 kwam een medewerker. Deed met nors gezicht de deur open en weer dicht zonder iets te zeggen. Nou welkom dus maar niet heus. Binnen zeer ongezellig stoelen nog op tafels en die medewerker zei geen woord. De 2e persoon die binnen kwam ook personeel zei ook niets. Speeltuin en restaurant ongelooflijk goor. Muf. Schimmel en vocht. Zat een gat in de houten vloer waardoor mijn moeder lelijk is gevallen omdat 1 stoelpoot in dat gat kwam. Knie gekneusd . Ik vind dit echt niet kunnen. We zijn direct weggegaan en naar Toversluis gegaan daar veel beter en frisser en de kinderen zeiden gelijk het is hier veel leuker.

Jonker

22 May 2018

Zeker de moeite waard om eens een namiddag door te brengen met de kindjes. Keuze uit verschillende doolhoven. Vooral het grootste doolhof is echt prachtig en groot (ongeveer 1u20m nodig gehad). Leuk zijn ook de dieren (abino kangeroe, alpaca, hangbuikvarken, geitjes die op rug koe zitten, ...) Wij waren met grote bende en hebben lekker gegeten.

Dave

15 July 2019

Superleuke dag gehad. Genoten van de binnen en buitenspeeltuin maar ook zeker van alle verschillende doolhoven. Aankleding van de eetgelegenheden is ouderwets maar eten was lekker en onze kinderen waren na een dag spelen nog niet uitgekeken op alles.

Anouk

22 September 2019

Cavia's en konijnen zijn ziek/gewond, ze worden aan hun lot over gelaten zonder water en voer. Zie Facebook pagina 'cavia weetjes en ideetjes.'

Bianca

17 January 2020

Zeer leuke speeltuin, lekkere pannenkoeken!

Anoniem