Kinder Party Centrum Apekooi

Groningen
Datum: 14-03-2023 t/m 15-03-2023

Wie ken het niet.... Het leukste spel bij gymnastiek, rennen springen, klimmen, glijden, verstoppen en weer wegrennen. Zonder de vloer te raken, dat is Apekooi!

Apekooi
Kinder Party Centrum Apekooi is gebaseerd op dit spel, alleen dan in een modern jasje, waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven in de enorme speelkooi vol verrassende hoeken. Kruipen door tunnels, zig-zag omhoog door de torens om vervolgens door de glijbanen weer naar beneden te zoeven en een plons in een ballenbad te nemen en er is nog veel meer!

Voor de allerkleinsten van (1 tot 4 jaar) is er een hele eigen kooi, deze is volledig afgestemd op het kunnen en beleven van deze kleintjes, onder de kooi is een groot ballenbad. Deze kleine kooi is zo gesitueerd dat je vanaf de terrassen de kinderen in de gaten kunt houden en de kinderen je vanuit de kooi kunnen blijven zien. Voor ouders en kinderen is dat prettig!

De Speelconstructie
De Speelconstuctie is een kooi van 10 x 20 x 7 meter hoog, met daarin een uniek buizenstelsel van open en gesloten kruiptunnels, torens, glijbanen en ballenbaden. Je kunt sturen in de Apollo 13 op 7 meter hoogte, of over touwbruggen naar de cycloonglijbaan. Reuze spannend, want veel buizen en tunnels bewegen of wiebelen!

De kooi is onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen, het gele gedeelte is geschikt voor de wat jongere kinderen van 3 tot 6 jaar, het groene gedeelte is hoger en spannendere voor kinderen van 6 tot 12.

Google Maps

Adres

Apekooi
Bieskemaar 1
9735 AE Groningen

Uitjes in de buurt

Slagharen
Ticket vanaf € 16,50
Attractiepark SlagharenAttractiepark Slagharen
Hellendoorn
Bieden vanaf € 1,00
AvonturenparkAvonturenpark
Braamt
Bieden vanaf € 1,00
Land van Jan KlaassenLand van Jan Klaassen
Apeldoorn
Bieden vanaf € 1,00
JulianatorenJulianatoren

Reviews van Kinder Party Centrum Apekooi

3 January 2013

We zijn hier inmiddels vaker geweest. De kinderen kunnen heerlijk spelen en klauteren, terwijl de ouders niet constant achter ze aan hoeven rennen. Je kan ook heerlijke broodjes bestellen. Een echte aanrader voor een rustig dagje uit met de kinderen...

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.