Uitjes in de buurt

Reviews van Julianatoren

27 July 2014

Superleuk park voor de kinderen. Mijn dochter van 5 jaar en zoon van 2 jaar hebben het enorm naar hun zin gehad. Heel veel attracties, vriendelijk personeel en de prijzen vallen ook best mee. Ook is het park schoon, waaronder de toiletten. Wij gaan dit park zeker nog vaker bezoeken. Echt een aanrader. De wachttijd voor een attractie was ongeveer 5 minuten. Niet heel lang dus.

Anoniem

23 October 2014

Alles staat er heel dicht op elkaar en doordat het heel druk was, kon je dus nergens bij. De langste rijen staan voor de WC, waarvan er veel te weinig zijn en daarnaast ook nog vies. Gelukkig hadden we gratis kaarten, want het is de entree niet waard. We zijn weer heel snel vertrokken!

Anoniem

11 May 2015

Super leuk! En er is heel veel te doen!

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

26 April 2016

Het was een superleuke dag en niet heel druk. We konden overal gelijk in. Zeker voor mijn kinderen van 4 jaar was het echt heel erg leuk. Ze konden met hun lengte al bijna overal in. En vaak ook zelfstandig. De achtbaan vonden ze het leukst. Niet te hard, maar precies genoeg voor kleine kinderen. De ingang van een attractie vinden was soms wel moeilijk, maar goed lezen is ook een kunst. De ingang van de attracties is meestal niet de uitgang, dus als je je kinderen in een attractie achterlaat, moet je zelf vaak omlopen naar de uitgang om ze weer op te vangen. Dat vonden mijn kinderen soms wel verwarrend. Maar met goede afspraken kom je ver. De show was ook hartstikke leuk en we hopen dan ook snel terug te komen.

Anoniem

21 October 2021

Hele smerige wc’s en dat voor die prijzen! Zorg er dan voor dat alles ook netjes is! Liever ga ik naar sprookjeswonderland…heel fijn pretpark en zeer schappelijke prijzen.

Rabia