Julianatoren

Apeldoorn

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates. Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen. Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat.

Allerkleinsten
Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht. Rij mee in de Jul's Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan. Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park.

Nieuw
Een compleet nieuwe show waarin Jul de Muis, Julia de Muis en natuurlijk Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin volop schitteren. Zing en dans mee met alle nummers. Het beloofd een spannende show te worden. Hijs de zeilen, want je gaat op avontuur.

Handig om mee te nemen!

Google Maps

Adres

Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Uitjes in de buurt

Den Haag
Ticket vanaf € 22,50
MadurodamMadurodam
Biddinghuizen
Walibi HollandWalibi Holland
Middelburg
Mini MundiMini Mundi
Amsterdam
Van € 24,00. Nu voor € 16,50
The Amsterdam DungeonThe Amsterdam Dungeon

Reviews van Julianatoren

27 July 2014

Superleuk park voor de kinderen. Mijn dochter van 5 jaar en zoon van 2 jaar hebben het enorm naar hun zin gehad. Heel veel attracties, vriendelijk personeel en de prijzen vallen ook best mee. Ook is het park schoon, waaronder de toiletten. Wij gaan dit park zeker nog vaker bezoeken. Echt een aanrader. De wachttijd voor een attractie was ongeveer 5 minuten. Niet heel lang dus.

Anoniem

23 October 2014

Alles staat er heel dicht op elkaar en doordat het heel druk was, kon je dus nergens bij. De langste rijen staan voor de WC, waarvan er veel te weinig zijn en daarnaast ook nog vies. Gelukkig hadden we gratis kaarten, want het is de entree niet waard. We zijn weer heel snel vertrokken!

Anoniem

11 May 2015

Super leuk! En er is heel veel te doen!

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

26 April 2016

Het was een superleuke dag en niet heel druk. We konden overal gelijk in. Zeker voor mijn kinderen van 4 jaar was het echt heel erg leuk. Ze konden met hun lengte al bijna overal in. En vaak ook zelfstandig. De achtbaan vonden ze het leukst. Niet te hard, maar precies genoeg voor kleine kinderen. De ingang van een attractie vinden was soms wel moeilijk, maar goed lezen is ook een kunst. De ingang van de attracties is meestal niet de uitgang, dus als je je kinderen in een attractie achterlaat, moet je zelf vaak omlopen naar de uitgang om ze weer op te vangen. Dat vonden mijn kinderen soms wel verwarrend. Maar met goede afspraken kom je ver. De show was ook hartstikke leuk en we hopen dan ook snel terug te komen.

Anoniem

21 October 2021

Hele smerige wc’s en dat voor die prijzen! Zorg er dan voor dat alles ook netjes is! Liever ga ik naar sprookjeswonderland…heel fijn pretpark en zeer schappelijke prijzen.

Rabia