Bestel kaartjes

De Efteling

Kaatsheuvel
De Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

De Efteling is alle seizoenen geopend. Alle dagen even sprookjesachtig, in de winter én de zomer. Wat mag je absoluut niet missen? En waar moet je allemaal op letten? Wij hebben dé tips voor je.

In het oudste en grootste attractiepark van Nederland wordt al 70 jaar lang hard gewerkt om elke bezoeker een onvergetelijke dag te bezorgen. Ontdek hieronder de nieuwste attracties, shows en meer in de Wereld vol Wonderen. 

2024: Efteling Grand Hotel

In 2024 opent de Efteling een imposant nieuw hotel. Het wordt het grootste hotel binnen de Wereld van de Efteling krijgt de naam Efteling Grand Hotel. Het nieuwe hotel is gelegen achter de hoofdentree van het park, met uitzicht op de watershow Aquanura en het Sprookjesbos.

2024: Danse Macabre

In 2024 komt er een nieuw themagebied met de nieuwe Efteling-attractie Danse Macabre! In onder andere de nieuwe attractie, vernoemd naar het bekende muziekstuk, word je straks meegenomen door een spannend verhaal met de onvergetelijke muziek uit het Spookslot als rode draad. De omgeving is een mysterieus decor, waarin het 20 meter hoge attractiegebouw meteen de aandacht vangt. Durf jij het al aan…?

 

Bezoek de website >>

Nieuwste achtbaan Efteling
Achtbaan Python Efteling
Efteling dagje weg
Sprookjesboom in het sprookjesbos
De vliegende Hollander
Nieuwe Attractie

  Kaartjes met korting voor De Efteling

  Efteling
  Koop een ticket en je krijgt toegang tot de Wereld vol Wonderen. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot de Efteling.
  Van € 45,00. Nu voor € 43,00
  Tours Tickets
  Tours & Tickets heeft ruim 35 jaar ervaring als flexibele touroperator. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en leveren een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten.
  Ticket vanaf € 46,00 per persoon

  Reviews van De Efteling

  8 May 2013

  Verre weg het leukste uitje in Nederland.

  Michelle K
  Michelle K

  22 January 2013

  Erg leuk pretpark voor jong en oud. Je kunt je er makkelijk een hele dag vermaken, zoveel is er te doen en te zien. Er is veel aandacht besteedt aan de aankleding van de attracties zoals bijv. droomvlucht en het sprookjesbos, echt prachtig! Voor de bezoekers die van actie houden zijn er o.a. diverse achtbanen! Ook erg leuk!

  Kim
  Kim

  8 November 2012

  Een dag voor de start van de Winter Efteling zijn we nog even naar de "gewone" Efteling geweest, vanwege kaartjes die t/m 7 november geldig waren. Begin van de dag een beetje regenachtig, maar in de loop van de middag was het gelukkig een stuk droger. Eigenlijk een geweldige dag om te gaan. Helemaal geen rijen en overal lekker rustig. Alleen jammer dat de Droomvlucht dicht was. Zeker een aanrader om niet in het hoogseizoen te gaan...

  Willem V
  Willem V

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  7 March 2012

  Heel leuk dagje uit in dit attractiepark gehad. De aankleding is compleet, geen lege stukken langs de wandelroutes. Wel een groot park waarin je veel moet lopen om van het één naar het ander te gaan. Pluspunt is dat het alle dagen open is, zo kan je in minder drukke periodes ook eens komen. Hier ga ik zeker nog eens terugkomen...

  Patricia
  Patricia

  4 February 2012

  Afgelopen weekend ben ik met mijn familie naar de winter efteling geweest. Het weer was guur en regenachtig met veel wind. Gelukkig was iedereen warm aangekleed en je kunt lekker opwarmen bij de verschillende vuurkorven door het park en gezellige verwamde terrasjes. Voor mijn neefje en nichtje van 5 was het sprookjesbos erg leuk maar ook best griezelig. Vooral de boze heks van sneewitje (spiegeltje, spiegeltje..) en de Chinese nachtegaal waren best heftig voor kleine kinderen. Als het donker wordt komt de sprookjes sfeer echt tot leven. Het park is geheel versiert met vele lichtjes, lampionnen en bewegende lichtprojectie. verder zijn er zingende gospels rondom de verschillende kampvuren. Voor de rest zijn er niet zo heel veel spectaculaire attracties, maar de sfeer maakt het goed. Jammer dat de Vliegende Hollander gesloten was (was in onderhoud). Verder een hele gezellige topdag gehad. Voordeel bij slecht weer: geen lange wachttijden. Minpunt: redelijk prijzig en sommige gedeeltes zoals het spookslot zouden wel een make-over kunnen gebruiken (nieuwe technieken).

  31 July 2010

  Je bent in de Efteling in een echte sprookjeswereld. Onze zoons van acht en zes vinden het geweldig. De muziekjes die je overal hoort zorgen ook voor een extra sprookjesachtige sfeer en een hoop blijvende herinneringen. Wij komen zeker terug! Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat ;-)