Dutch Water Dreams

Zoetermeer
Van der Hagenstraat 3
2722 NT Zoetermeer
Je hoeft niet meer naar het buitenland af te reizen voor wildwater- en surfavonturen. Ook voor stoere vrijgezellenfeesten, uitjes met de familie, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, recepties, vergaderingen en netwerkevenementen is Dutch Water Dreams in Zoetermeer het juiste adres.

Raften
Bij het raften daal je in een opblaasbare boot de Wildwaterbaan af. Raften is een uitstekende teambuilding activiteit waarbij je in een groep van 4 tot 12 personen intensief samenwerkt om de stroming de baas te zijn.

Tuben
Bij het tuben word je met 1 of 2 personen in een ronde band (tube) meegevoerd door de stroming van de Wildwaterbaan.

Bodyboarden
Bodyboarden doe je liggend of zittend op een board. Het voelt net alsof je over het water zweeft. Het is een kwestie van balans, techniek en plezier! Behalve een normale "ride" maken, waarvan je hoopt dat die zo lang mogelijk duurt, kun je allerlei trucjes doen op het board.

Flowboarden
Voor iedereen die meer uitdaging wil is Flowboarden uitstekend geschikt! Flowboarden is een nieuwe en stoere sport waarbij je op een board staat. De ultieme combinatie van surfen, skateboarden en snowboarden. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt dan wil je nooit meer stoppen!

Beach House
Zowel op het water als op het droge is er genoeg te beleven bij Dutch Water Dreams. Op elk moment van de dag biedt Beach House, te midden van de wildwaterbaan, een uitstekende plek om heerlijk na te genieten. Beachvolleyballen, heerlijk barbecueën of gewoon gezellig een drankje drinken met een prachtig uitzicht op de wildwaterbaan.

Bezoek de website >>

  Reviews van Dutch Water Dreams

  24 november 2014

  Flowboarden is echt iets wat ik vaker ga doen. Echt super leuk. Wij waren te laat, belde vanuit huis op en het was geen enkel probleem. Dus zeer klant vriendelijk. Gezellige ontvangst, goede en ruime kleedkamers, heerlijk warme douches en een zeer ervaren instructrice. Dus na 2 keer proberen lukte het om redelijk te blijven staan op het board. Echt een aanrader. Alleen voel je de dag erna wel welke spieren je nog meer moet trainen :-)

  Patrick  Schavemaker
  Patrick Schavemaker

  13 november 2014

  Raften is echt super gaaf om te doen! Ondanks, maar ook juist omdat het een aangelegd parcour is, geeft het een leuke adrenaline kick! Het is spannend, actief en erg leuk om te doen. Je krijgt goede begeleiding en de instructies zijn helder. Een echt aanrader!

  Gabin
  Gabin

  13 november 2014

  Super goed geregeld! Vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en begeleiding met goede humor. De wildwaterbaan is echt te gek! En super leuk dat je vanaf het restaurant de binnenbanen kan zien. Ik heb genoten en ga zeker vaker terug!

  Brecht  Rooijakkers
  Brecht Rooijakkers
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.

  15 juli 2014

  Leuke activiteiten met een goede sfeer en geweldige service. Veiligheid staat voorop en de instructeurs hadden een gevoel voor humor. Eten was ook heerlijk. Een echt vakantiegevoel kregen we hiervan. Ik was met mijn man, dochter van 16 en zoons van 13 en 11 jaar.

  23 april 2014

  Geprobeerd om te flowboarden. Geprobeerd, omdat het mij niet lukte. Maar dat lag zeker niet aan de locatie of de instructeurs. Erg leuk om te doen! Ik wil de wild water baan buiten ook zeker nog een keer proberen.

  Caroline
  Caroline

  24 augustus 2013

  Flowboarden is super leuk en een sportieve activiteit. Personeel heel aardig en behulpzaam. Je weet alleen wel, welke spieren je nog meer hebt de dag erna.

  Karin
  Karin

  28 augustus 2012

  Fantastich! We zijn gaan raften met 5 personen en het is gewoon een supergaaf parcour. We hadden een goede begeleiding die duidelijk kon uitleggen. Helaas het wel weer snel voorbij, maar je kan daarna lekker een drankje doen...

  Johanna  de Gier
  Johanna de Gier