Drouwenerzand

Drouwen
Drouwenerzand Attractiepark
Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen

Een ideaal park voor een leuke dag uit! Voor één prijs mag je onbeperkt profiteren van al het vermaak, inclusief eten en drinken. Je kunt eindeloos genieten van alle attracties, zoals de para-jump, twister, piratenboot, spinning coaster, old-timerbaan, himalya van 12 meter hoog, ponyrijden, waterplein, authentieke carrousel, botsauto's en nog veeeel meer!

Je kunt onbeperkt eten en drinken van alle frites, kroket, frikadel, hamburger, koffie, thee, ranja en softijs. En voor degene die gezond wil, is er ook nog verse dagsoep, rauwkost en verse broodjes!

Dankzij het kindvriendelijke karakter van het park is het hele gezin verzekerd van een zeer geslaagde en onvergetelijke dag uit!

Bezoek de website >>

  Reviews van Drouwenerzand

  12 October 2014

  Ja er waren allemaal gehandicapten die in de weg stonden, ja ik heb er niks tegen hoor maar het leek net alsof ze ermee zaten te pronken!De medewerkers keken mij arrogant en vies aan, bah!Dik vreet festijn was niet normaal meer, ik kom noooooit meer terug.

  26 June 2014

  Leuk, betaalbaar en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Bijzonder aardige en behulpzame medewerkers. En het park is gericht op de veiligheid van de kinderen.

  14 June 2014

  De kwaliteit van het eten is prima. Personeel uitermate vriendelijk!

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden