Dolfinarium

Harderwijk
Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk

Bij het Dolfinarium ontdek je de wondere waterwereld van héél dichtbij.

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit. En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Wauw!

Beleef de educatieve, indrukwekkende dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’
Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur, én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee?

Een dag vol plezier
Met familie en vrienden genieten van acht prachtige, educatieve voorstellingen en vier stoere speeltuinen. En bij mooi weer lekker van de waterglijbanen van Waterpret af roetsjen: de spetterende waterattractie waar kleine en grote waterratten zich als een vis in het water voelen. Een dag Dolfinarium is een hele dag lang, vól plezier.

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Verdiep

Bezoek de website >>

Dolfijn Delta
Grijze zeehonden
Rog
Roggenrif
Spelen Stapstenen

  Handig om mee te nemen!

  Reviews van Dolfinarium

  30 June 2010

  Entree kaarten mislijdend, 3 dagen van te voren 4 euro korting en 1 dag van tevoren 1 euro korting. Het kost allemaal al genoeg ook nog eens 7,50 euro voor parkeren schande.

  Anoniem

  27 October 2010

  Leuk dierenpark waar vooral veel te zien en te doen is, voor zowel ouderen als de jongeren. De shows zijn echt prachtig en je ziet vele onbekende exotische dieren. Mijn moeder die in een rolstoel zat kon ook bijna overal terecht. Eten is overal wel een beetje hetzelfde (voornamelijk junk food), maar dat maakte ons niet zoveel uit.

  Jansen

  12 January 2013

  Ik vind het een leuk dierenpark, maar vind het zo jammer dat je continue op je horloge moet kijken, omdat je anders weer een leuke show mist. Dus echt een relaxt dagje uit is het niet helemaal.

  Anoniem

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  21 February 2013

  Erg bijzonder om zo dichtbij deze dieren te zijn.

  van Broekhuyze

  21 February 2013

  Een leuk dagje uit, waar veel te zien is.

  Anoniem

  17 November 2015

  Wist u dat deze dieren op een vreselijke manier gejaagd en gevangen worden (en de rest van hun families bruut afgeslacht worden) en dat voor ons plezier? Ze zijn niet gered maar gewoon gevangen en mishandeld. Veel plezier!

  Jorien

  27 September 2017

  Het klonk geweldig hoe ze op tv riepen dat er miljoenen liters water erin zitten, maar als je er wat langer bij stil staat, is het voor die dieren natuurlijk maar een pierebadje, die lagune. En dat showbadje is nog erger. Eigenlijk is het in en in triest. Deze dieren verdienen beter.

  Ingrid

  27 September 2017

  Wat een tegenvaller zeg! Een hoop geld en je krijgt er eigenlijk niets voor terug. We zijn met z'n 4 en geweest maar gaan toch volgende keer op zoek naar iets anders.

  Daniel

  10 February 2020

  Wat een negatieve berichten. Zullen wel dieren activisten zijn. Wij zijn afgelopen jaar geweest en was een super leuke dag. Blijft bijzonder om dolfijnen te zien. Nog even met een van de trainers gepraat. Volgens mij worden de dieren super goed verzorgd.

  Abel

  19 April 2021

  Nou niet zo negatief doen het is er harstike leuk!!!!1

  Anna

  27 September 2021

  Jorien! Day was vroeger zo idd toen Dolfinarium begon! Tegenwoordig zijn alle dieren in "gevangenschap' geboren en kennen ze niet anders en zullen dus ook niet overleven in het wilt. Die dieren hebben en beter leven dan menig mens op deze wereld

  Mariska

  13 March 2022

  Wat een oudbollig park is dit geworden. Zelf eten meenemen is een aanrader. Schandalig duur. 7,50 voor een bakje kibbeling en wat er in zit niet te geloven.

  Jeannet Thalen