DippieDoe

Best

Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe!

Attractiepark DippieDoe is het attractiepark in Brabant voor kinderen t/m 12 jaar! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of speel met je kleintje in de Dreumesbaai. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk, weersonafhankelijk en coronaproof. Binnen en buiten is van alles te doen. Gelegen bij recreatiepark Aquabest, nabij Eindhoven. Naast de A2, dus uitstekend bereikbaar!
Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar Attractiepark DippieDoe toe!

Buitenhaven
Beleef spanning en plezier in de Buitenhaven van DippieDoe! Buiten zijn er verschillende attracties waar je jezelf uren kan vermaken. Het attractiepark heeft buiten twee achtbanen, een zweefmolen, een strandkussen XXL, een schommelschip, mini reuzenrad, midgetgolfbaan een Angry Birds speeltuin en nog veel meer! Ouders mogen natuurlijk mee in alle attracties.

Rust tussendoor even uit op het service terras van Attractiepark DippieDoe. Kijk uit over de waterplas van Aquabest waar je strandgasten kan zien genieten van een dagje uit en waar de waterskiërs voorbij racen. Prachtig uitzicht gegarandeerd!

Binnenhaven
De Binnenhaven van DippieDoe is een heus klimparadijs! Met een klimtoren waar je tot het plafond kan klimmen, de Klauter Kajuit waar je overal rond kan en een Dreumesbaai waar je dreumes kan leren lopen en diverse structuren en speelelementen kan ervaren. Verder is er een reuze glijbaan, een vrije val, een ballenbak en een draaimolen! Attractiepark DippieDoe is er voor ieder kind!

DippieDoe Indoor
Tijdens DippieDoe Indoor, is alleen de Binnenhaven van DippieDoe geopend.

Schoolreis
Je schoolreisje wordt één groot feest bij DippieDoe! Speel de hele dag onbeperkt met al je klasgenootjes en geniet van een heerlijke lunch, pannenkoeken of frietjes!

Kinderfeest
Voor het allerleukste verjaardagsfeest moet je bij DippieDoe zijn! Reserveer een themakamer naar keuze en speel de hele dag onbeperkt met al je vriendjes!

Kaartjes met korting voor DippieDoe

Tripper
Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
Ticket vanaf € 11,00
AD Webwinkel
AD Webwinkel.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
Ticket vanaf € 12,40
Google Maps

Adres

Attractiepark DippieDoe
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best

Uitjes in de buurt

Zuidlaren
Ticket vanaf € 8,25
Attractiepark SprookjeshofAttractiepark Sprookjeshof
Slagharen
Ticket vanaf € 16,50
Attractiepark SlagharenAttractiepark Slagharen
Hellendoorn
Bieden vanaf € 1,00
AvonturenparkAvonturenpark
Braamt
Bieden vanaf € 1,00
Land van Jan KlaassenLand van Jan Klaassen
Apeldoorn
Bieden vanaf € 1,00
JulianatorenJulianatoren

Reviews van DippieDoe

19 January 2015

Leuke attracties voor binnen en buiten. Kinderen kunnen gewoon lekker gaan spelen, terwijl ouders rustig aan het terras zitten. Alleen is de minimum lengte van sommige attracties een beetje vreemd.

Anoniem

6 May 2019

Gezellige speeltuin die ligt in een mooie omgeving. Ook is er een gedeelte binnen voor de koude of natte dagen. Wel een aanrader voor de kleintjes.

Pieter

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.