De Wonderwereld

Ter Apel

Ga op speurtocht in het Natuur-Ontdekcentrum met het nieuwe Insectarium vol griezels en de Ontdekhoek. Hier kom je de gekste dingen tegen zoals schedels, supergrote walviswervels, tijger-, olifanten- en slangenhuiden.

Super spannend
Betreed de Drakengrot, de Rattenkelder en het bos van het Slaapvolk met Zwammer, het paddestoelenmannetje. In het Kasteel kun je luisteren naar de Verhalenverteller en ontmoet je Merlijn de tovenaar met zijn uil. Ben jij de nieuwe koning! Probeer dan het zwaard met één hand uit de rots te trekken.

Nog meer attracties
In de Subtropische Kas vind je de spannende Reuzen-Avonturenboom, de mysterieuze Slangen-Tempel, de kleinste aapjes ter wereld, vogels en nog veel meer. Op de picknick- en dierenweide kun je het Avonturenboompad beklimmen en de vlieg-demonstratie met uilen en roofvogels meemaken. Nieuw is de spannende Uilenburcht! Loop en kruip door "geheime gangen“ en ontdek diverse uilen uit alle delen van de wereld.

Tot rust komen...
Kom even uitrusten in het Jungle Café, dé plek tussen oerwoudbomen, lianen, vogels en dieren. Het winkeltje “Merlijn“ heeft een schat aan "fantastische" cadeautjes te koop, zoals tovenaars, draken, elfjes, Keltische sieraden, griezelbeesten, knuffels, zwaarden, didgeridoos, boeken, ... te veel om op te noemen!

Google Maps

Adres

Wonderwereld
Ruiten-A-Kanaal Noord 1
9561 TE Ter Apel

Uitjes in de buurt

Middelburg
Mini MundiMini Mundi
Amsterdam
Van € 24,00. Nu voor € 16,50
The Amsterdam DungeonThe Amsterdam Dungeon
Apeldoorn
MalkenschotenMalkenschoten
Harderwijk
DolfinariumDolfinarium
Kaatsheuvel
Van € 45,00. Nu voor € 43,00
De EftelingDe Efteling

Reviews van De Wonderwereld

19 February 2013

Erg mooi en origineel park.

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.