Avontura Aalsmeer

Aalsmeer

Avontura, dé speeljungle voor apen van 1 tot 12 jaar, is een overdekte, veilige, overzichtelijke en avontuurlijke speeltuin. De gehele speelomgeving is uitgevoerd in het thema `Dieren en Jungle`. Giraffen, tijgers, papagaaien én natuurlijk veel ´knuffel’ apen zorgen voor een speels karakter van de speelomgeving.

Speelgedeelte voor kleine apen tot ca. 4 jaar
Alle speelelementen voor de jongste bezoekers staan op een grote zachte mat. Dit is dé gelegenheid voor de kleine apen om de grote wijde speelwereld kruipend, klimmend en lopend veilig te verkennen. Klimmen, klauteren, glijbaantjes, ballenbakken, kralentafels, loopauto´s, bouwblokken maken spelen bij Chimpie Champ tot een groot feest!

Speelgedeelte voor de grote apen tot 12 jaar
Een grote speelconstructie met veel kruip- en klimbuizen, ballenbakken en glijbanen staat garant voor een geweldige uitdaging. Swingen kan de hele dag in de disco met blacklight en spiegels, salto´s maak je op de trampolines of het springkussen en elkaar achtervolgen doe je op de driewielers of de skatekarts. Met de bouwblokken maak je je eigen bouwsels en je hersens kun je laten kraken bij het MEGA grote schaakspel.

Kindertheater Chimpies Smile
In het kindertheater Chimpies Smile worden regelmatig poppentheater- en kindertheater voorstellingen georganiseerd.

Al spelend leren bij Chimpie Champ
Chimpie Champ ondersteunt diverse goede doelen waar onder Stichting AAP en Stichting Bos. In de speeljungle hangt een puzzeltocht met vragen van Stichting AAP. Kids for Animals heeft een eigen partykamer. Regelmatig worden er extra knutsel- én spel activiteiten ter ondersteuning van kinderdoelen georganiseerd. Max Havelaar is onze koffie- en thee leverancier. Zo hoopt Chimpie Champ de kinderen spelenderwijs iets bij te brengen over de wereld om hun heen.

Brasserie Chimpies Corner
Voor de volwassenen is er een comfortabele zitgelegenheid in de speelhal, in het zicht van de spelende kinderen. Koffie, thee, gebak, verse broodjes, friet met snacks, poffertjes en heel veel limonade voorkomen hongerige magen en dorstige kelen. Er wordt ook wijn en bier geschonken en bittergarnituur geserveerd.

Chimpie's aandenken mee naar huis
Chimpie Champ heeft twee eigen CD´s met o.a. de heuse Chimpie-rap. T-shirts, knuffels, buttons, en nog veel meer zijn een leuk aandenken aan dit speel-uitje.

Google Maps

Adres

Avontura Aalsmeer
Oosteinderweg 247-C -
1432 AT Aalsmeer

Uitjes in de buurt

Reviews van Avontura Aalsmeer

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.