BillyBird Park Hemelrijk

Volkel

Zowel bij regen als bij zonneschijn is er bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel voor iedereen meer dan genoeg te beleven. Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen diverse attracties. Kinderen en volwassenen kunnen zich samen heerlijk uitleven bij Hemelrijk!

In de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland draait alles om piraten en in de overdekte Kinderkermis heerst een ware kermissfeer. In het knusse Poppentheater spelen zich de spannendste taferelen af. Buiten is er een gigantisch grote speeltuin met aangrenzend de helikopterbaan Helihaven Hemelrijk.

Attracties
En wat dacht je van de spectaculaire achtbaan! Stap in en geniet van het geweldige uitzicht terwijl je in een razend tempo door het park wordt gelanceerd. Ook is er een spannend touwenparcours en de supersnelle bootjesglijbaan Splash! Deze glijbaan is voorzien van een geavanceerde camera die jouw ritje gratis op een unieke foto vastlegt!

Klimberg
Het toppunt van avontuur is de enorme Hemelaya. Een indrukwekkende berg waarop je kunt klimmen, glijden, wandelen en turen. In de mooie waterbaan Laquana kun je elkaar lekker nat spuiten en bepaal je zelf hoe snel je gaat. Ook is er een aparte peddelvijver met vrolijke juniorbootjes. Bij mooi weer is het grote strandbad dé plek om te waterfietsen, zwemmen of lekker te zonnen. Voor de allerkleinsten is er een gedeelte afgebakend. Uiteraard kun je ook BillyBird, de vrolijke mascotte van Hemelrijk, in levende lijve in het park ontmoeten.

Google Maps

Adres

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34 A
5408 SM Volkel

Uitjes in de buurt

Zuidlaren
Ticket vanaf € 8,25
Attractiepark SprookjeshofAttractiepark Sprookjeshof
Slagharen
Ticket vanaf € 16,50
Attractiepark SlagharenAttractiepark Slagharen
Hellendoorn
Bieden vanaf € 1,00
AvonturenparkAvonturenpark
Braamt
Bieden vanaf € 1,00
Land van Jan KlaassenLand van Jan Klaassen
Apeldoorn
Bieden vanaf € 1,00
JulianatorenJulianatoren

Reviews van BillyBird Park Hemelrijk

30 November 2011

Leuk voor jong en oud, er was genoeg te doen!

Anoniem

22 January 2013

Super tof, voor alle leeftijden!

Kaily

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.