Ballorig Hoogezand

Hoogezand - Sappemeer

Ouders en begeleiders
Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen. U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen. Ook kunt u in onze leeshoek een tijdschrift lezen. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang.

Verjaardagsfeestje
Naar Ballorig op je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes! Dat is leuke manier om je kinderfeestje te vieren. Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto's op je feestsite!

Schoolreisje en Groepen
Voor grotere groepen kinderen is er een Groepsarrangement en een Schoolreisarrangement. Lekker met de hele klas of school naar Ballorig waar je je een dagje kunt uitleven.

Peuters
Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben wij een aparte speelruimte. Naast de gewone entreeprijs is er een arrangement speciaal voor groepen peuters. Dit Peuteruitje is geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en andere grote groepen peuters. Voor peuters die niet in groepsverband komen is er ook een Peuterochtend. De peuters kunnen tegen een gereduceerd tarief gedurende de ochtend spelen.

Handig om mee te nemen!

Google Maps

Adres

Ballorig Hoogezand
Kees de Haanstraat 71
9611 HS Hoogezand - Sappemeer

Uitjes in de buurt

Lichtaart (België)
Ticket vanaf € 21,90
BobbejaanlandBobbejaanland
Marne la Vallée (Frankrijk)
Disneyland ParisDisneyland Paris
Brussel (België)
Mini EuropeMini Europe
Adinkerke (België)
PlopsaquaPlopsaqua
Haßloch (Duitsland)
Holiday ParkHoliday Park

Reviews van Ballorig Hoogezand

21 February 2024

In de vakantie een kinderfeestje bij Ballorig Hoogezand gehad en zelfs dat ging gewoon goed. Geweldig veel plezier gehad en het personeel was super aardig. Excuses gekregen dat de frietjes iets later kwamen, maar dat was helemaal geen probleem en ook logisch met de betreffende drukte. Kortom, genoten! We komen zeker weer.

Petra

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.