Bestel kaartjes

Ballorig Amsterdam Arena

Amsterdam
Arena boulevard 240
1101 DJ Amsterdam
Ouders en begeleiders
Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen. U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen. Ook kunt u in onze leeshoek een tijdschrift lezen. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang.

Verjaardagsfeestje
Naar Ballorig op je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes! Dat is leuke manier om je kinderfeestje te vieren. Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto's op je feestsite!

Schoolreisje en Groepen
Voor grotere groepen kinderen is er een Groepsarrangement en een Schoolreisarrangement. Lekker met de hele klas of school naar Ballorig waar je je een dagje kunt uitleven.

Peuters
Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben wij een aparte speelruimte. Naast de gewone entreeprijs is er een arrangement speciaal voor groepen peuters. Dit Peuteruitje is geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en andere grote groepen peuters. Voor peuters die niet in groepsverband komen is er ook een Peuterochtend. De peuters kunnen tegen een gereduceerd tarief gedurende de ochtend spelen.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Ballorig Amsterdam Arena

  Groupon
  Koop je tickets met korting bij Groupon en profiteer alleen vandaag van deze actie.
  Ticket van € 3,99 tot € 17,50 per persoon

  Reviews van Ballorig Amsterdam Arena

  30 juli 2011

  Super leuk binnenspelen daar!

  Wijnand
  Wijnand

  20 februari 2011

  Was gezellig bij Ballorig!

  Hugo
  Hugo

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden