Avonturenpark

Hellendoorn

Verscholen in de bossen wachten ruim 30 spannende attracties bij Avonturenpark Hellendoorn! Beleef veel waterpret in de wildwaterbanen, zet de wereld op z'n kop in één van de achtbanen of ga samen de strijd aan tijdens de spannende lasergame? En de allerkleinste beleven de grootste avonturen in Dreumesland.

In april, mei en juni staat Avonturenpark Hellendoorn in het teken van Spellendoorn. Speel de spellen in en rondom de attracties en maak kans op een mooie prijs.

High Dive stuntshow
Vanaf 29 juni tot en met 1 september presenteert Avonturenpark Hellendoorn dagelijks de nieuwe High Dive stuntshow met piraten. Dit mag je niet missen!

Heksendoorn
Hou je van griezelen? Van 12 t/m 27 oktober is er weer Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn! Het pretpark is omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren. Door het hele park liggen er dan pompoenen en bezems.

Slidepark
In juni 2013 wordt er een outdoor slidepark geopend met 11 spectaculaire waterglijbanen waar je in badkleding met of zonder band vanaf kunt glijden. Het slidepark kan in combinatie met het pretpark bezocht worden.

Google Maps

Adres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn

Uitjes in de buurt

Adinkerke (België)
PlopsaquaPlopsaqua
Haßloch (Duitsland)
Holiday ParkHoliday Park
Zillebeke (België)
Van € 23,00. Nu voor € 17,25
Bellewaerde ParkBellewaerde Park
Wavre (België)
Walibi BelgiumWalibi Belgium
Lichtaart (België)
Ticket vanaf € 21,90
BobbejaanlandBobbejaanland
Marne la Vallée (Frankrijk)
Disneyland ParisDisneyland Paris

Reviews van Avonturenpark

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.