Bestel kaartjes

Attractiepark Toverland

Sevenum
Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Troy is met een snelheid van 90 km/h en een hoogte van 35 meter de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Verder zijn er toffe attracties zoals het enige echte Toverhuis, een bobbaan waarin je zelf de snelheid kunt bepalen, een motorachtbaan, een wildwaterbaan, vele klim- en speeltoestellen en sinds 2010 de twee nieuwste attracties: wildwaterschommel Scorpios en De Paarden van Ithaka.

De Magische Vallei
Attractiepark Toverland opent in het voorjaar van 2013 de poorten naar een volledig nieuw themagebied: de Magische Vallei. In deze vallei worden bezoekers meegenomen in een magische wereld met maar liefst acht nieuwe attracties voor het hele gezin. Intussen weten we dat het themagebied bewoond is. Diep in de vallei, verscholen tussen imposante rotsformaties en watervallen blijkt een bijzonder volkje te leven: de Dwervels.

Winter
Speciaal voor de kleine magiërs blijft het volledig overdekte Land van Toos in Attractiepark Toverland de hele winter open. Want al is het buiten nog zo koud, in het sfeervolle Land van Toos is het altijd behaaglijk warm. Hier kun je eindeloos spelen en klimmen op de Toverhoed en in de Softplay. Bestuur zelf een vrachtwagen in het truckparcours, maak een razendsnelle rit in de indoor achtbaan Boomerang, zwier hoog in de lucht in de Sim Sa la Swing en ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis! Vergeet voor je gaat niet om nog even te snuffelen in de parkwinkel Bazaar. Want met je eigen verrassende tovertrucs neem je de magie zelfs mee naar huis!

Bezoek de website >>

Achtbaan
Schommelschip
Achtbaan
Bobslee
Achtbaan

  Kaartjes met korting voor Attractiepark Toverland

  AD Webwinkel
  AD Webwinkel.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Ticket vanaf € 22,50 per persoon
  Dagtickets
  Je krijgt de tickets met korting direct per e-mail en je hoeft niet meer te wachten bij de kassa.

  Reviews van Attractiepark Toverland

  4 October 2019

  Super goed park. Vriendelijk personeel, schoon en gezellig. Al 5 jaar een abonnement

  Angela

  4 May 2012

  De Boosterbike (een achtbaan die je per motor aflegt) en de Troy achtbaan vonden onze kinderen ( 8 en 12 jaar) het aller leuks. Ondanks veel overdekt, niet benauwd. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

  30 September 2011

  Het is echt een betoverend park waar we de laatste jaren graag met onze kleinkinderen naartoe gaan!

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden