Attractiepark Toverland

Sevenum

Troy is met een snelheid van 90 km/h en een hoogte van 35 meter de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Verder zijn er toffe attracties zoals het enige echte Toverhuis, een bobbaan waarin je zelf de snelheid kunt bepalen, een motorachtbaan, een wildwaterbaan, vele klim- en speeltoestellen en sinds 2010 de twee nieuwste attracties: wildwaterschommel Scorpios en De Paarden van Ithaka.

De Magische Vallei
Attractiepark Toverland opent in het voorjaar van 2013 de poorten naar een volledig nieuw themagebied: de Magische Vallei. In deze vallei worden bezoekers meegenomen in een magische wereld met maar liefst acht nieuwe attracties voor het hele gezin. Intussen weten we dat het themagebied bewoond is. Diep in de vallei, verscholen tussen imposante rotsformaties en watervallen blijkt een bijzonder volkje te leven: de Dwervels.

Winter
Speciaal voor de kleine magiërs blijft het volledig overdekte Land van Toos in Attractiepark Toverland de hele winter open. Want al is het buiten nog zo koud, in het sfeervolle Land van Toos is het altijd behaaglijk warm. Hier kun je eindeloos spelen en klimmen op de Toverhoed en in de Softplay. Bestuur zelf een vrachtwagen in het truckparcours, maak een razendsnelle rit in de indoor achtbaan Boomerang, zwier hoog in de lucht in de Sim Sa la Swing en ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis! Vergeet voor je gaat niet om nog even te snuffelen in de parkwinkel Bazaar. Want met je eigen verrassende tovertrucs neem je de magie zelfs mee naar huis!

Google Maps

Adres

Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Uitjes in de buurt

Slagharen
Ticket vanaf € 16,50
Attractiepark SlagharenAttractiepark Slagharen
Hellendoorn
Bieden vanaf € 1,00
AvonturenparkAvonturenpark
Braamt
Bieden vanaf € 1,00
Land van Jan KlaassenLand van Jan Klaassen
Apeldoorn
Bieden vanaf € 1,00
JulianatorenJulianatoren

Reviews van Attractiepark Toverland

30 September 2011

Het is echt een betoverend park waar we de laatste jaren graag met onze kleinkinderen naartoe gaan!

Anoniem

4 May 2012

De Boosterbike (een achtbaan die je per motor aflegt) en de Troy achtbaan vonden onze kinderen ( 8 en 12 jaar) het aller leuks. Ondanks veel overdekt, niet benauwd. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Anoniem

4 October 2019

Super goed park. Vriendelijk personeel, schoon en gezellig. Al 5 jaar een abonnement

Angela

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.