Bestel kaartjes

Attractiepark Slagharen

Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Wanneer je door de entreepoort loopt, stap je in een nieuwe wereld. Het lijkt wel alsof de tijd is terug gedraaid. Slagharen is een wereld vol avontuur! Stap in één van de 40 attracties en ga over de kop in de Flying Cloud, zoek de hoogte op in Big Wheel of beleef het avontuur in de Wild West Adventure. Of doe je het liever wat rustiger aan in de monorail of wellicht in de Cable Car?

Entertainment
In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater. Laat je verwonderen door illusionistenduo Winfried en Angelique, dans mee met Randy en Rosie of geniet van het straattheater van de Main Street Music and Dance Company. In het Western Village Theater kan je de spannende cowboy shows bekijken. Durf jij het aan?

Vakantiepark Slagharen
Heb je aan één dagje niet genoeg, dan kan je altijd blijven slapen. Kies voor een stoere accommodatie, zoals een Wigwam. Of verblijf je liever in de authentieke Buffalo, de Mexicaanse Hacienda of zoek je de luxe op in de lodge Nevada. Kom dus heerlijk overnachten in vakantiepark Slagharen, want wie wil er nou niet een pretpark in zijn achtertuin?

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Attractiepark Slagharen

  Slagharen
  Koop je tickets online en je kan meteen doorlopen bij de kassa van het Attractiepark Slagharen.
  Vanaf € 11.90 per persoon
  Actie van de Dag
  Koop je tickets bij Actie van de Dag en profiteer alleen vandaag van deze goedkope ticketprijzen.
  Vanaf € 13.50 per persoon
  Travelbird
  Koop je ticket bij TravelBird en profiteer van deze goedkope tickets. Elke dag leuke kortingen!
  Vanaf € 13.50 per persoon
  Actie van de Dag
  Koop je tickets bij Actie van de Dag en profiteer alleen vandaag van deze goedkope ticketprijzen.
  Vanaf € 119.00 per persoon

  Reviews van Attractiepark Slagharen

  19 oktober 2013

  Slagharen is een heel divers en leuk park! Wij hadden niet verwacht dat dit park zo gaaf zou zijn, omdat het verder in het land ligt. Als je hier heen gaat met vakantie, dan voelt het ook echt als vakantie. Het is namelijk een stukje rijden en er is altijd wat leuks te doen! De Mainstreet is erg leuk gethematiseerd en de slotshow is zeker de moeite waard om eens langs te gaan!

  Iris  van Veen
  Iris van Veen

  17 juni 2010

  We hebben een hele leuke dag gehad met de familie. Ondanks de slechte voorspellingen was het toch super mooi weer. Het is een heel mooi park, dat ook heel overzichtelijk is. Alleen de weg naar het park toe en parkeren was een ramp. Daar moeten ze wel verbetering in brengen.

  Ad
  Ad
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.