Uitjes in de buurt

Reviews van Attractiepark Duinrell

23 November 2010

Ik ben ZEER teleurgesteld in dit park. Het begon al bij de kassa, als ik het goed geteld heb zijn er een stuk 8, echter waren er maar 2 open, gevolg meer dan 15 min. wachten op een kaartje, en dan heb je eindelijk je kaartje en dan moet je eerst weer bij de ingang wachten tot dit zelfde kaartje gescand word. Dit kwam doordat er maar 2 meisjes stonden te scannen waarvan er ook nog 1 het nodig vond uitgebreid met iemand te gaan staan kletsen. Verder waren de sanitaire voorzieningen absoluut onder de maat, en smerig, in veel toiletten deden de droogblazers het niet eens. Verder was het toezicht bij de attracties slecht tot zeer slecht. Er gebeuren in het park dingen die echt niet kunnen en waar nietsvermoedende kinderen dan de dupe van zijn. Bijv. op de superroetsj, daar gaan dus kinderen op hun jas naar beneden waardoor het verschil in snelheid met kinderen die zich wel aan de regels houden zo groot is, dat het gevaarlijk word. Mijn zoontje heeft er een lelijke schaafwond aan overgehouden. En om een pleister op die wond te laten plakken moesten we dus eerste helemaal weer naar de andere kant van het park, echt slecht dus, als het echt ernstig zou bloeden dan is dat dus echt ver lopen. Waarom niet bij elke kiosk (er zijn er genoeg tenslotte) een EHBO-kit of zo? En verder vond ik het ook teleurstellend dat er zo veel attracties zijn waar de kleine kinderen gewoon niet in mogen, en dus ook maar weinig waar ze wel in mogen. Het personeel maakt een ongeinteresseerde indruk. Zo moesten we bij het bestellen van een suikerspin wachten op de bediende die het belangrijker vond om eerst zijn sms-je af te maken...?!?!? Mij zul je niet meer terugzien in dit park...

Steef

29 November 2010

Een uitstekend dagje uit! Het enige minpunt was het eten. We hadden een hamburgermenu, maar helaas was de patat iets te hard en de hamburger was bijna geen vlees te noemen. Buiten het eten ben ik zeer tevreden over het park zelf. De attracties waren boven onze verwachtingen! De Splash en Rick's Delight waren onze favorieten en lijken mij ook erg geschikt voor families. Kortom, leuk attractiepark voor jong en oud. En goed bereikbaar via openbaar vervoer.

Anoniem

7 June 2019

We zijn hier een midweek geweest . Na veel slechte reviews te zien , wil ik even mijn commentaar geven . Duinrell attractie park en Tikibad waren super alles zeer proper iedereen zeer vriendelijk niks op aan te merken !!! Wij komen zeker terug !!!!

Verkercke An

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.