Attractiepark Duinrell

Wassenaar

Maak een ritje in de welbekende Kikkerachtbaan of ga als een echte waaghals over de kop in achtbaan Falcon. Ook de tollende Mad Mill en Waterspin zorgen voor flink wat spanning en sensatie.

Een spetterende afdaling in de Splash mag zeker niet ontbreken. Kies je de open of gesloten boot? Vanuit het Kikkerrad of vanaf de Uitkijktoren kun je genieten van een prachtig uitzicht over Duinrell. In de Monorail fiets je vrolijke rondjes boven alle sprookjes van Wonderland.

Tropisch Tikibad
Maak je dagje uit in Duinrell compleet en beleef eindeloos glijbaanplezier in het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux!

Het Tikibad is geen gewoon zwembad, maar een echt waterglijbanenparadijs met elf unieke glijbanen! Voel de adrenaline door je lichaam gieren in de Tyfoon, de Blits en de Flits of tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon. Stap in de startcabine van de X-stream, waarna de bodem onder je voeten verdwijnt. Durf jij het aan?

Naast vele supersnelle afdalingen zijn er in het Tikibad ook glijbanen voor de familie, zoals de Super Slide en de Family Slide.

Google Maps

Adres

Attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Uitjes in de buurt

Den Haag
Ticket vanaf € 22,50
MadurodamMadurodam
Biddinghuizen
Walibi HollandWalibi Holland
Middelburg
Mini MundiMini Mundi
Amsterdam
Van € 24,00. Nu voor € 16,50
The Amsterdam DungeonThe Amsterdam Dungeon

Reviews van Attractiepark Duinrell

23 November 2010

Ik ben ZEER teleurgesteld in dit park. Het begon al bij de kassa, als ik het goed geteld heb zijn er een stuk 8, echter waren er maar 2 open, gevolg meer dan 15 min. wachten op een kaartje, en dan heb je eindelijk je kaartje en dan moet je eerst weer bij de ingang wachten tot dit zelfde kaartje gescand word. Dit kwam doordat er maar 2 meisjes stonden te scannen waarvan er ook nog 1 het nodig vond uitgebreid met iemand te gaan staan kletsen. Verder waren de sanitaire voorzieningen absoluut onder de maat, en smerig, in veel toiletten deden de droogblazers het niet eens. Verder was het toezicht bij de attracties slecht tot zeer slecht. Er gebeuren in het park dingen die echt niet kunnen en waar nietsvermoedende kinderen dan de dupe van zijn. Bijv. op de superroetsj, daar gaan dus kinderen op hun jas naar beneden waardoor het verschil in snelheid met kinderen die zich wel aan de regels houden zo groot is, dat het gevaarlijk word. Mijn zoontje heeft er een lelijke schaafwond aan overgehouden. En om een pleister op die wond te laten plakken moesten we dus eerste helemaal weer naar de andere kant van het park, echt slecht dus, als het echt ernstig zou bloeden dan is dat dus echt ver lopen. Waarom niet bij elke kiosk (er zijn er genoeg tenslotte) een EHBO-kit of zo? En verder vond ik het ook teleurstellend dat er zo veel attracties zijn waar de kleine kinderen gewoon niet in mogen, en dus ook maar weinig waar ze wel in mogen. Het personeel maakt een ongeinteresseerde indruk. Zo moesten we bij het bestellen van een suikerspin wachten op de bediende die het belangrijker vond om eerst zijn sms-je af te maken...?!?!? Mij zul je niet meer terugzien in dit park...

Steef

29 November 2010

Een uitstekend dagje uit! Het enige minpunt was het eten. We hadden een hamburgermenu, maar helaas was de patat iets te hard en de hamburger was bijna geen vlees te noemen. Buiten het eten ben ik zeer tevreden over het park zelf. De attracties waren boven onze verwachtingen! De Splash en Rick's Delight waren onze favorieten en lijken mij ook erg geschikt voor families. Kortom, leuk attractiepark voor jong en oud. En goed bereikbaar via openbaar vervoer.

Anoniem

7 June 2019

We zijn hier een midweek geweest . Na veel slechte reviews te zien , wil ik even mijn commentaar geven . Duinrell attractie park en Tikibad waren super alles zeer proper iedereen zeer vriendelijk niks op aan te merken !!! Wij komen zeker terug !!!!

Verkercke An

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.