Escape Room @ Home

Thuis

Ontsnap zo snel als je kan uit de digitale escape room! Per leeftijdscategorie zijn er uitdagende games met een bijpassend thema. In een team tot 5 personen gaan jullie de uitdaging aan om het mysterie op te lossen.

Met deze game haal je via jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis! Je speelt de game namelijk via onze app waardoor je het huis niet hoeft te verlaten. Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Je kan de Escape Room in je eentje spelen maar ook in teams tot 5 personen!

De Escape Rooms zijn zo gemaakt dat je de game samen met je kinderen kan spelen. Per leeftijdscategorie is er een Escape Room beschikbaar met uiteraard een eigen thema die past bij hun leeftijd. Om de uitgang te vinden moet je diverse raadsels oplossen, (internet) zoekopdrachten voltooien en leuke foto- en video-opdrachten maken. Per opdracht ontvang je dan een aanwijzing waarmee je de uitgang zo snel mogelijk zou moeten kunnen vinden.

Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game spelen wanneer je maar wil! Met jouw unieke inlogcode kunnen jullie de Escape Room @ Home één keer spelen, zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape Room @ Home - Boerderij (3-6 jaar) Britt is 5 jaar en woont op een boerderij. Britt heeft een konijn die Bruintje heet. Bruintje weet elke dag het huis stiekem te verlaten, alleen begrijpt Britt niet hoe dit komt. Willen jullie Britt helpen erachter te komen waar Bruintje toch elke keer naar de buren wegglipt?

Escape Room @ Home - Kasteel (6-10 jaar) Jesper, Jordi en Jolein wonen in een oud kasteel. Het kasteel staat aan een kruispunt van 4 wegen, maar de straat waar het aan ligt heet Vijfsprong. Er blijkt een geheime uitgang in het kasteel te zitten die uitkomt bij het kruispunt... Willen jullie samen met Jesper, Jordi en Jolein op zoek gaan naar de geheime uitgang?

Escape Room @ Home - Landhuis (8-12 jaar) Elise en Michael wonen in de bergen bij hun opa in een landhuis, ver van de bewoonde wereld. Het liefst willen ze elke dag naar hun vriendjes, maar dat is te ver lopen. Wanneer ze dit willen kan dit alleen op de fiets, maar de sleutel van het fietsenhok is verdwenen. Willen jullie Elise en Michael helpen met het zoeken van de sleutel zodat ze naar hun vriendjes kunnen. 

Escape Room @ Home - Hotel (12+ jaar) Door een hevige storm is het 5-star Casino Hotel gesloten en niemand mag er meer uit. Jij bent daar met je vrienden in Las Vegas en wil heel graag naar buiten. In de wandelgangen gaat het verhaal dat er ergens in het hotel een geheime uitgang is. Je krijgt een uur de tijd om codes te kraken en te achterhalen waar deze geheime uitgang zich bevind, succes!

Escape Room @ Home - Manhattan (16+ jaar) Mitchel en Erica Bush leven op de 67e verdieping van een penthouse in New York. De toren is direct gelegen aan Central Park, Manhattan. Het is zondagochtend en zij willen graag van het zonnetje genieten aan de andere kant van het park. Maar er staat een mededeling op het scherm van de lift: "Grote storing in zowel telefonie als stroom in Manhattan. We draaien nog 1 uur op noodstroom, maar hierdoor is de lift ontregelt. Jullie hebben 60 minuten de tijd om de liftcode te hacken om zo alsnog de begane grond te bereiken." Succes!

Escape Room @ Home - Oriënt Express (16+ jaar) In Parijs stappen jullie in de Oriënt Express die jullie helemaal naar Istanbul gaat brengen. Gelukkig stopt hij in een aantal mooie Europese steden en hebben jullie een luxe VIP-coupé om in te slapen. Er is echter een probleem want de trein is plotseling gestopt. Kunnen jullie het probleem op tijd oplossen?

Bezoek de website >>

Escape Room voor thuis
De Escape app
Rond de tafel
Winnaars!

    Reviews van Escape Room @ Home

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.