Empire City Tablet Game

Amersfoort

Speel in Amersfoort de Empire City Tablet Game: een uitdagend virtueel en hypermodern spel van Amersfoort Excursies, dat Europa razendsnel verovert.

Geen zin in een standaard spelprogramma in de stad? Deze game, waarbij teambuilding voorop staat, is dan wat u zoekt!

U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het Misdaadspel. Maak uw borst maar nat!

Hoe werkt de Empire City Game? U bent de manager van een vastgoedkantoor en u heeft één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie, dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Tijdens dit spannende spel krijgen de verschillende teams meerdere GPS tablets en portofoons mee op pad. Op de tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille.

Klinkt misschien simpel, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

U heeft tijdens het spelprogramma ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team nog even extra haar best moet doen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race, waarbij de eindsprint zeker bepalend kan zijn. Ook uw kennis over Amersfoort wordt getest.

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café.

Google Maps

Adres

Amersfoort Excursies
Lieve Vrouwestraat 674
3800AR Amersfoort

Uitjes in de buurt

Reviews van Empire City Tablet Game

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.