Kunstmaand Hattem

Hattem
Visit Hattem
Kerkhofstraat 2
8051GG Hattem
Datum: Van 01-05-2023 t/m 29-05-2023

Hattem wordt één grote kunstgalerie
Met ruim 100 kunstwerken in de binnenstad is er veel te bewonderen in Hattem. Een stadswandeling neemt toeschouwers mee langs open ateliers en kunstwerken en poëzie in de etalages. Van 1 mei t/m 29 mei 2023 zijn er diverse schilderijen, textielkunst, fotografie en beelden te bewonderen.

Hanze ambacht workshops
Op de zaterdagen en vrijdag in mei worden diverse workshops georganiseerd. Ervaar de Hanze tijd op een creatieve manier door één van de workshops Hanze ambachten te volgen, zoals glas in lood, kalligraferen, keramiek met IJsselklei en handwerken met vilt en garen.

Open ateliers
Ontdek diverse kunstdisciplines en ontmoet inspirerende kunstenaars in hun ateliers. Neem een kijkje achter de schermen en laat u verrassen door uiteenlopende manieren van werken en technieken.

Fotografie expositie
Van pittoreske steegjes en historische panden tot weidse uitzichten over de IJssel. Hattem levert schitterende plaatjes op. Niet alleen is Hattem inspiratiebron voor vele kunstschilders, de fotogenieke stad wordt ook graag vastgelegd op camera. Kom naar Albert Hein aan Vechtstraat 7 in Hattem voor de fotografie expositie en ontdek het zelf.

Ga op ontdekkingstocht door Hattem en kom genieten van kunst!     

Bezoek de website >>

    Reviews van Kunstmaand Hattem

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.