Bestel kaartjes

The Amsterdam Dungeon

Amsterdam
The Amsterdam Dungeon
Rokin 78
1012 KW Amsterdam

 

Tijdens de 80 minuten durende tour dwaal je door de Pest verlaten straten van Amsterdam en moet je zorgen dat je zelf niet besmet raakt. Je belandt in het anatomische theater van Dokter Deyman waar de grote meester Rembrandt van Rijn de ontleding van de overleden en beruchte crimineel Zwarte Jan tot in minutieus detail uitwerkt. Alhoewel is Zwarte Jan wel dood? Angstaanjagend Als je de uitgang van het sinistere spiegellabyrinth bereikt stuimel je op een verloren musico bar waar drank en vertier ooit de dienst uit maakte. Maar pas op: niet alles is wat het lijkt. Voor je het weet sta je op het meest beruchte schip van de VOC de Batavia en is je leven nog minder waard dan de vracht in het ruim. Is een zeemansgraf ook jou lot op dit vervloekte schip of heb jij meer geluk? Voor de dapperste bezoekers is er zelfs een achtbaan...als je durft!

 

Bezoek de website >>

Piraat bij bezoeker
Enge priraat in de kelder
Bezoekje aan de oudheid

  Kaartjes met korting voor The Amsterdam Dungeon

  TicketVeiling.nl
  Doe een bod bij TicketVeiling.nl en probeer de beste prijs te krijgen. Let goed op de voorwaarden en bijkomende kosten.
  Bieden vanaf € 1,00 per persoon
  Groupon
  Koop je tickets met korting bij Groupon en profiteer alleen vandaag van deze actie.
  Ticket vanaf € 14,00 per persoon
  The Amsterdam Dungeon
  Koop je tickets met korting direct online. Je kunt meteen doorlopen en hoeft niet in de rij te wachten.
  Van € 24,00. Nu voor € 16,50
  Tours Tickets
  Tours & Tickets heeft ruim 35 jaar ervaring als flexibele touroperator. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en leveren een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten.
  Ticket vanaf € 20,50 per persoon
  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket van € 16,50 tot € 29,00 per persoon

  Reviews van The Amsterdam Dungeon

  24 February 2012

  Afgelopen weekend hebben ik en mijn vriend de Amsterdam Dungeon bezocht! De foto in het begin is leuk, daarna word het iets minder. Onze gids probeerde eng te zijn, maar eindigde een beetje overheersend. We konden niet wachten tot het afgelopen was, hoewel de achtbaan op het einde was best spannend is...en waarschijnlijk ook het hoogtepunt is! Je moet het wel een keer meemaken als je in Amsterdam bent.

  3 May 2011

  In het kort: Eng, spannend en leerzaam. De kerkers waren op zich zelf al griezelig. Er zijn totaal zeven kamers met verschillende horror verhalen (met vehaal verteller) in het donker. De eindkamer vonden wij het leuks. Hier beëindig je je reis in een heuse achtbaan. Ook een spannende manier om meer te weten te komen over de Nederlandse geschiedenis.

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt