Kikker Kinder Expo

Bunnik
Datum: 20-05-2023 t/m 29-10-2023

Een Kikker Kinder Expo voor de jonge kids en iedereen die van Kikker houdt, vanaf 20 mei te zien in het Waterliniemuseum Fort bij Vechten.

Wie kent de boeken en filmpjes van Kikker en zijn vriendjes niet?. Kikker en zijn vriendjes geven de kinderen rust en veiligheid in een eenvoudige wereld. In elk boek komt een probleem naar voren dat opgelost moet worden. In de expo zijn onderdelen uit diverse boekjes omgezet naar spelvormen. Zo kun je sneeuwballen gooien bij ‘Kikker in de kou’, vissen vangen met Rat en Haas, koken met Varkentje of de vallende ster zoeken. Het boek ‘Kikker is een held’ past prachtig bij het verhaal van het Waterliniemuseum.

Hoor je de regen?. “Het land is overstroomd en Kikker, Varkentje en Eend logeren bij Haas, want het huis van Haas is het enige huis dat nog droog staat. Na een paar dagen raakt het eten op. Kikker kan zwemmen en hij besluit hulp te halen, ondanks de gevaarlijke stroming... gelukkig heeft Rat een boot.”. Natuurlijk is er feest als er iemand jarig is en waar is de rode sjaal van Eend gebleven? Genoeg te beleven in de Kinder Kikker Expo. Dit jaar staat Kikker in het teken van zijn bedenker Max Velthuijs (22 mei 1923-2005), want het is honderd jaar geleden dat Velthuijs werd geboren. Kikker is een voorbeeld, brengt actuele kwesties aan bod en is een beetje naïef. Kikker is niet bang en kijkt met een open blik naar de wereld. Kikker heeft heel verschillende vriendjes en ze houden veel van elkaar: Eend, Haas, Varkentje, Rat en Beertje. Geen probleem is te groot voor Kikker. Kikker Kinder Expo (voor ca. 2-6 jaar). 

Google Maps

Adres

Waterliniemuseum Fort bij Vechten
Achterdijk 12 12
3981 HB Bunnik

Uitjes in de buurt

Reviews van Kikker Kinder Expo

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.