Euromast Rotterdam

Rotterdam

Euroscoop
Heb je geen last van hoogtevrees? Dan mag je mee met de roterende lift naar de 185 meter hoge top van de Euromast. Daar zie je bij helder weer Madurodam en zelfs de koeltorens van Antwerpen liggen.

De Euroscoop is gedurende de openingstijden van de Euromast vanaf het uitkijkplatform toegankelijk (onder voorbehoud van weers- en technische omstandigheden).

Abseilen
Op 100 meter hoogte stap je over een balustrade om vervolgens recht naar beneden af te dalen. Eitje? Nou nee, want er is geen wand om je voeten tegen af te zetten. De Euromast is de enige plek in Europa waar je op deze manier kunt abseilen.

Vergeet niet om rond te kijken: er ligt een wereldstad onder je. Vanaf 1 mei kun je elke zaterdag aan de buitenkant naar beneden. De laatste abseil is in het eerste weekend van oktober geweest.

Tokkelen
Op 100 meter hoogte klim je in de snelste en spannendste attractie van Rotterdam: met een snelheid van 100 km per uur naar beneden glijden. Tokkelen heet dat en je staat binnen 15 seconden weer met beide benen op de grond. Iedereen die tenminste 16 jaar is mag buitenom naar beneden.

Ervaring is niet vereist. Abseilen/Tokkelen kan elk weekend in de maanden mei tot en met september, behalve elke laatste zondag van de maand, dan vindt het tokkelen plaats.

Speedboat Aventure
Ontdek Rotterdam vanuit de lucht en vanaf het water! Met de Speedboat Adventure ontdek je Rotterdam uit de lucht, vanaf de Euromast én vanaf het water in een supersnelle speedboat. Scheur met grote snelheid in een speedboat over het water en ervaar dynamisch Rotterdam. Iedereen mag mee aan boord, maar houd je vast, in 20 minuten beleef je de snelste trip op het water! Natuurlijk ga je niet weg zonder te lunchen.

Eten en drinken
De brasserie (op 96 meter hoogte ) van de Euromast heeft een kaart om van te watertanden en een fabelachtig uitzicht op Rotterdam: je ziet de havens, de skyline van een echte stad en beroemdheden als de Kuip, Hotel New York en de Erasmusbrug. De brasserie van de Euromast heeft voor iedereen iets lekkers, van kleine exotische hapjes tot een klassieke maaltijd.

DELI op 0 meter hoogte
Fresh coffee & Good eats - is de nieuwe ontmoetingsplek en eetbelevenis op 0 meter hoogte. Bij Deli hoef je geen entree voor de Euromast te betalen en kun je zowel binnen als buiten genieten van alle culinaire heerlijkheden die de nieuwe Rotterdamse hotspot te bieden heeft. Bij Deli kun je terecht voor traditionele Tarte Flambée (soort pizza), Crêpes en een selectie van heerlijke taartjes, brownies, fudge cookies en muffins. Wat dacht je bijvoorbeeld van Rivierkreeftjes en brandnetelkaas of Geitenkaas, honing en rucola?

Slapen en ontwaken
Boek een nacht op de Euromast en speel de hoofdrol in een film: een fles Champagne staat klaar, tot 1 uur 's nachts is er roomservice, het uitzicht over Rotterdam is adembenemend en binnen heersen de charme en romantiek van de jaren 60. Van 10 uur 's avonds tot 10 uur 's ochtends (tot 9.30 uur van april t/m september) is het grootste en hoogstgelegen balkon van Rotterdam exclusief voor jou.

Kidsclub
Voor kinderen is er van alles te beleven op de Euromast! Bezoek de Euromast een jaar lang zo vaak je wilt met de Euromast Kids Club. Tijdens de vakanties is er altijd wel wat leuks te beleven op de Euromast. Je kunt het hele jaar door deelnemen aan allerlei activiteiten. Als je een Kindermastkaart hebt, kun je het hele jaar gratis de Euromast bezoeken en gratis meedoen met alle activiteiten.

Kaartjes met korting voor Euromast Rotterdam

TicketVeiling.nl
Doe een bod bij TicketVeiling.nl en probeer de beste prijs te krijgen. Let goed op de voorwaarden en bijkomende kosten.
Bieden vanaf € 1,00
Tours Tickets
Tours & Tickets heeft ruim 35 jaar ervaring als flexibele touroperator. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en leveren een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten.
Ticket vanaf € 12,50
Google Maps

Adres

Euromast
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Euromast Rotterdam

25 September 2012

Het lijkt me super om zo een prachtig uitzicht te zien!

Gerlinde

1 March 2013

Leuk in combinatie met lunchen in Hotel New York en de watertaxi of Spido Rondvaarten. Verder super uitzicht over Rotterdam en verder.

Jordi

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.