Bestel kaartjes

Dolfinarium

Harderwijk
Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk

Ga op bezoek bij de sterren van de zee in het Dolfinarium! Het grootste zeezoogdierenpark van Europa is het helemaal! Mooie shows, speeltuinen en verrassende ontmoetingen. In de waanzinnige onderwaterwereld van het Dolfinarium leer je de dieren van dichtbij kennen.

Dieren
In de wereld van het Dolfinarium kun je bij de dolfijnen, tuimelaardolfijnen, walrussen, bruinvissen, zeehonden, grijze zeehonden, californische zeeleeuwen, pathegonische zeeleeuwen, steller zeeleeuwen, haaien, roggen, vissen, krabben, kreeften en nog veel meer dieren, naar hartenlust rondneuzen, verkennen, snuffelen, onderzoeken en beleven. Wat je maar wilt.

Noordzeegebied
Weet jij wat er allemaal rondzwemt in onze eigen zee? Kom daarom naar het zomer en winter hotel in het Noordzeegebied. Kom alles te weten over de bijzondere gasten die in de zomer- en wintermaanden in onze Noordzee logeren. Ook orka Morgan is te zien. Ondanks dat ze alweer een tijdje niet meer in het Dolfinarium woont kun je hier nog van alles over haar vinden.

Dolfijnenshow
Reis door de wereld van de dolfijnen in de grootste dolfijnenshow van Europa, namelijk Aqua Bella. Aqua Bella is een verbazingwekkende mix van licht, geluid, projectie en de magie van dolfijnen. Een unieke show, die je nog lang bij zal blijven...

Voorstellingen
In meer dan tien verschillende voorstellingen komen alle dieren zich aan jou voorstellen en laten zien hoe bijzonder ze zijn. Want, ze zijn net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar hen!

Bezoek de website >>

kus geven aan dolfijn
twee zeeleeuwen
dolfijnenshow

  Kaartjes met korting voor Dolfinarium

  Vakantie Veilingen
  Doe een bod bij Vakantie Veilingen en probeer tickets voor de beste prijs te krijgen. Let goed op de voorwaarden en bijkomende kosten.
  Bieden vanaf € 1,00 per persoon
  Actie van de Dag
  Koop je tickets bij Actie van de Dag en profiteer alleen vandaag van deze goedkope ticketprijzen.
  Ticket vanaf € 15,95 per persoon

  Reviews van Dolfinarium

  27 September 2021

  Jorien! Day was vroeger zo idd toen Dolfinarium begon! Tegenwoordig zijn alle dieren in "gevangenschap' geboren en kennen ze niet anders en zullen dus ook niet overleven in het wilt. Die dieren hebben en beter leven dan menig mens op deze wereld

  Mariska

  19 April 2021

  Nou niet zo negatief doen het is er harstike leuk!!!!1

  Anna

  10 February 2020

  Wat een negatieve berichten. Zullen wel dieren activisten zijn. Wij zijn afgelopen jaar geweest en was een super leuke dag. Blijft bijzonder om dolfijnen te zien. Nog even met een van de trainers gepraat. Volgens mij worden de dieren super goed verzorgd.

  Abel

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  27 September 2017

  Wat een tegenvaller zeg! Een hoop geld en je krijgt er eigenlijk niets voor terug. We zijn met z'n 4 en geweest maar gaan toch volgende keer op zoek naar iets anders.

  Daniel
  Daniel

  27 September 2017

  Het klonk geweldig hoe ze op tv riepen dat er miljoenen liters water erin zitten, maar als je er wat langer bij stil staat, is het voor die dieren natuurlijk maar een pierebadje, die lagune. En dat showbadje is nog erger. Eigenlijk is het in en in triest. Deze dieren verdienen beter.

  Ingrid
  Ingrid

  17 November 2015

  Wist u dat deze dieren op een vreselijke manier gejaagd en gevangen worden (en de rest van hun families bruut afgeslacht worden) en dat voor ons plezier? Ze zijn niet gered maar gewoon gevangen en mishandeld. Veel plezier!

  Jorien
  Jorien

  21 February 2013

  Een leuk dagje uit, waar veel te zien is.

  21 February 2013

  Erg bijzonder om zo dichtbij deze dieren te zijn.

  van B
  van B

  12 January 2013

  Ik vind het een leuk dierenpark, maar vind het zo jammer dat je continue op je horloge moet kijken, omdat je anders weer een leuke show mist. Dus echt een relaxt dagje uit is het niet helemaal.

  27 October 2010

  Leuk dierenpark waar vooral veel te zien en te doen is, voor zowel ouderen als de jongeren. De shows zijn echt prachtig en je ziet vele onbekende exotische dieren. Mijn moeder die in een rolstoel zat kon ook bijna overal terecht. Eten is overal wel een beetje hetzelfde (voornamelijk junk food), maar dat maakte ons niet zoveel uit.

  Jansen
  Jansen

  30 June 2010

  Entree kaarten mislijdend, 3 dagen van te voren 4 euro korting en 1 dag van tevoren 1 euro korting. Het kost allemaal al genoeg ook nog eens 7,50 euro voor parkeren schande.

  Uitjes in de buurt